Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy narcisztikus szemely szakit, meg kezdemenyezhet kesobb kibekulest ?
Nem akarok igazabol kibekulni vele, csak kivancsi lennek, hogy ok ilyen esetben hogyan elik meg a dolgokat?
Elegge tonkretette az onbizalmam, az onbecsulesem..
Igazabol azert is vagyok kivancsi, mert akkor lehet inkabb minden feluleten tiltom....
Nagyon tonkretett es sokaig tenyleg hibasnak gondoltam magam... de rajottem, hogy nem vagyok egy semmirekello, ahogy beallitott.
Es nem akarom, hogy ujra feltunjon az eletemben.
Csak vicces, hogy ha ilyen semmirekellonek tart, visszasirna ugy is, hogy szakitott😂
Mivel csak egy eszköznek tekint az agymenéseihez.
Persze hogy hiányzol neki.
Az ilyeneknek csak egy közönség kell, hogy mennyire szuperfantasztikusak ők.
Fura hogy kutyákhoz van törzskönyv, tenyésztői papír, emberekhez kellene inkább...mennyi fiatal megspórolna sok időt magának. :)
Nem hiszem, hogy keresni fog.
Én szakítottam egy ilyen emberrel, távkapcsolat volt, muszáj volt telefonon keresztül mert bejött ez a karantén helyzet.(tudom, csúnya dolog telefonon, máskor én sem teszem). Megbeszéltük, hogy találkozunk a helyzet után és átbeszéljük, ne legyenek megválaszolatlan kérdések.
Kerestem, de letiltott, azóta nem is hallottam felőle.
Nárcisztukusak kicsit gyerekesen viselkednek, büszkébbek annál hogy keressenek, mégha nem is engedtek el teljesen.
26n
Nem tudom férfi vagy nő vagy-e, de vigyázz, nagyon sok nő azért szakít mert a férfi letöri az önbizalmát, ilyenekkel:
- nem mondja h szép vagyok (állandóan), tehát nem vagyok jó nő
- nem vesz ajándékot (mindennap), tehát nem vagyok fontos neki
- nem látom a tüzet (lehet fel kéne gyújtani az embert?!?...)
- nem mosogat el, mert nem szeret
- nem vesz ruhát, mert nem szeret
bla bla bla
és már le is törte az önbecsélésed, vagy lehet inkább te saját magad?
Ez még csak önimádás, mert a másikról szó sem esett, csak rólad, de ha ez átfordul abba, hogy őt te ezért bünteted (mert neked nem jó), akkor te nárcisztikus vagy. Belülről rohadsz és másban keresed a megoldást, úgy h azzal lesz neked jobb, ha neki roszabb. Lehúzod a "szintedre" és még neked áll feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!