Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy narcisztikus szemely szakit, meg kezdemenyezhet kesobb kibekulest ?
Nem akarok igazabol kibekulni vele, csak kivancsi lennek, hogy ok ilyen esetben hogyan elik meg a dolgokat?
Elegge tonkretette az onbizalmam, az onbecsulesem..
Hogy mi dehogyis egyaltalan szo sincs ilyenrol.
Egyreszt no vagyok, en a haztajekon mindig mindent megcsinaltam neki... inkabb en nem kerhettem meg semmi ilyenre, mert azt mondta nem az o dolga
Es en sose vagytam ajandekokra, nekem nincsenek nagy igenyeim, neha setalni menni esetleg vagy beulni valahova kajalni
Pont az, hogy en voltam vele altalaban turelmes, es sok dolog neki engedelyezett volt, nekem nem. Addig szidott amig el nem sirtam magam, mindig azt hangsulyozta, hogy en erre se vagyok kepes. Volt pl, hogy 2 hetig home officesba voltam, de minden aldott nap mikor hazaert en meleg etellel vartam.. egyszer fordult elo, hogy nem es porig alazott nem erdekelte, hogy sok munkam volt es munka utan azonnal alltam volna neki ... neki mindig nyugalomra volt szuksege, ha probaltam rola beszelni, lehordott.. hogy csak o sz*r... csak egyrejobban kezdett ez idegesiteni megakartam vedeni magam, es kidobott, hogy ne kinlodjunk.
Felreertes ne essek nyilvan nekem is van hibam, de kb mar ugy ereztem hogy nem tudok megfelelni neki, neki senki se jo, ha valaki mar esetleg megkerdojelezte a baratai kozul, folyton azt hallgattam hogy nem igaz barat, kidobja... vagy esetleg nekem adtak igazat nem neki mar azt kaptam, hogy engem jobban szeretnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!