Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Másik személy megtetszése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másik személy megtetszése miatt történő szakításokról mondanátok saját élményeket?

Figyelt kérdés
Pár napja szakítottam a barátommal, mert megtetszett egy másik srác, akivel egy adott ponton többet is találkoztam, mint a barátommal, és már úgy voltam vele, ez már nem fair senkivel sem szemben, és végül szakítottam a barátommal. Közben a másik srác is bevallotta, hogy bejövök neki, de én még a kapcsolatomat gyászolom... És igazából szívesen olvasnék hasonló (siker) történeteket arról is, hogy valaki szakított az akkori párjával, mert megtetszett neki más, és az új személlyel végül sokkal jobban járt, mint a régi kapcsolatával.

2021. nov. 11. 17:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

A volt barátommal több évig együtt voltunk. Az utóbbi egy évben már nem éreztem jól magam vele, nem tudtam vele semmit megbeszélni, legalábbis nem volt foganattja. Ebben az időben került az életembe egy másik srác, akivel egyre több időt töltöttünk - barátilag, semmi más nem történt.

Amikor láttam, hogy már egyáltalán nem okoz örömet az akkori barátom, és szinte minden nap sírtam, összeszedtem magam és szakítottam vele. Végül a másik fiúval egy hónappal később összejöttem. Egyelőre nagyon jól érzem magam vele, de még nincs egy éves ez az egész történet.

Nem bánok semmit, talán csak az, hogy a korábbi kapcsolatomat előbb le kellett volna zárnom, mindenkinek jobb lett volna úgy.

2021. nov. 11. 21:30
 12/12 anonim ***** válasza:
48%
De jó dolgotok van.
2021. nov. 13. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!