Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abból mi igaz, hogy aki 20 felett nem csókolózott, nem élt át párkapcsolati élményeket, abból gátlásos lesz, valamint látszik a frusztráció is rajta?
Esetleg személyes történeteket is várok.
Én még 18 évesen tudtam beszélni a nőkkel, most 21 évesen szinte dadogott, feszengek, nem tudok értelmesen beszélni másokkal. Egyszerűen remegek. Tudom ,hogy úgyse sikerül és szerintem ezért, de más idegenekkel szemben is.
18 évesen a bankba ügyintézéskor tudtam elintézni papírt, most már szinte itt is úgy viselkedek kapkodok, remegek, mint egy fogyatékos. Nem tudok normálisan viselkedni. Mit csináljak?
21F
szociális fóbia?
megoldás: kognitív terápia. szóval bele kell kényszerítened magad. de ez belülről kell jöjjön és sok motiváció kell hozzá meg sok idő és kitartás..
Semmi.
Én nem éltem át párkapcsolati élményeket, és tökéletesen boldog és felszabadult vagyok. Minden fájdalom és negatív érzés a mi választásunk. Ismerd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!