Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez, és mit akar?
A volt barátommal már több mint 1 éve szét váltunk. Ő volt az első szerelmem nagyon szerettük egymást. És most pár hete újra beszeltunk Fb-n 1 év után
De nem tudom pontosan mit érez.
Mert két fele képen beszélt.
Egyszer azt írta hogy ő meg nem engedett el engem .. utana azt hogy soha nem tudna megbocsátani már.
És ugyebár nem egy helyen lakunk ő kicsit messzebb költözött, és ezt is írta hogy most én azt varom el hogy ő jöjjön ide ? Ha szeretem akkor menjek én oda ahol ő van . Utana azt írta hogy ő már nem tudna újra kezdeni velem , utana hogy sajnál mindent és bocsássak meg neki.. Aztan meg a végén hogy neki már van más és hogy öt szereti .. És utana le tiltott ..
nem tudom mit érezhet vagy mit akar el telt már 2-3 hét és azóta nem oldott fel nem keresett semmi.
Erez irantad, inkabb haragszik rad, szeretett de harag van benne vmi miatt amit csinaltal.
Eddig nem tudott tullepni teljesen,.sokszor eszebe jutottal, most kiadta magabol es a tiltast kb.bosszubol tette mert neki is kb.annyira szarul esett az amit te csinaltal mint kb.egy tiltas.
En kb.ezt igy ertem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!