Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tobb evnyi szoros barati, lekitarsi kapcsolat utan elmondtam a lanynak, hogy szeretem. O is szeret engem, de szerelmet nem erez mint en. De emiatt nem akar elveszizeni. Bovebben lent!?
A fo problema, hogy en kulfoldon dolgozom o pedig odahaza dolgozik.. Januarban megyek haza..
Esetleg varjak addig hogy megbeszeljem vele adna egy eselyt akar ha hazamegyek..
Es ha megsem akkor ne kinozzam magam es lepjek tul?!
Egyeb opcio?!
Ezt a kérdést már egyszer feltetted, és válaszoltam is rá.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..
Figyelj! Több éven át megfeleltél havernak/lelki szemetesládának, de több éven át nem bizsergettél meg odalent semmit, ami miatt többet akart volna tőled.
Most ennyi idő után mit vársz, hogy az elmúlt "több évben" nem indult be rád, de a jövőben esetleg majd mégis be fog?
Persze, van esélye, várj még nyugodtan 1-2 évtizedet, bár akkor sem biztos, hogy hirtelen te fogsz kelleni neki, lehet, hogy csak bepánikol majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!