Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm hat éves kapcsolat után a Csábításból Jeles miatt akar elhagyni?
Nem tudom, ismeritek-e ezt a hülye internetes játékot.
Szóval az a helyzet, hogy a húgom abba hagyta ezt a játékot, és nekem adta a karakterét. (27. Epizódba tart)
Nekem meg megtetszett ez a játék.
A barátnőm, meg egyszerűen azt akarja, hogy adjam neki a karaktert.
Én meg mondtam, hogy nem fogom, mert kell nekem, és hogy neki is van.
Erre hozzám vágta, hogy miattam nem tudott haladni 2013 óta, csak a 14-ik epizódik, és hogy szakítani akar velem, hogy legyen ideje Nathanielre.
Ez egyáltalán nem kamu! Szeretnék tanácsokat kérni, nagyon, kérlek titetek.
Adjam oda a karakterem, vagy ne...?
Ha nem akarod akkor ne add oda, tartsd meg magadnak, mivel te kaptad, a te tulajdonod mostmár.
A barátnőd nem normális menjek a tudod hova ha ilyen...
úristen!!! :O
napi agysejtsorvasztó kérdés! és az a legszörnyűbb, hogy ez tényleg igaz?
hát, a csajod egy nagyon gyermeteg agyiszintű személy, de sebaj, te választottad.
ezen kívül milyen a kapcsolatotok úgy őszintén?
1. Ennek a műdrámának a tinirovatban a helye.
2. Ha ilyenért szakít, akkor nem kár érte, önző, hisztis pcsa, segítenék neki összecuccolni.
Nem akarom elhinni, hogy ilyen létezik.
Eddig nem volt ilyen, ez a játék elszívta az agyát.
Folyton játszik valamivel, de ezzel mindig.
Nem tudom, hányan hinnék el, ha azt mondom, hogy egyik éjszaka abba kellett hagyni a szeretkezést, mert jelzett a telefonja, hogy elmúlt éjfél, és megkapta a játékban az akciópontokat...
Szerintem mindketten hagyjátok abba ezt a játékot és nem lesz vita, meg irigység a másikra.
Ez miatt szakítani elég nagy hülyeség....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!