Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Olyan párt szeretnétek, aki rajongana értetek vagy egy átlagos párkapcsolati hozzáállást vártok el?
Mit takar pontosan az hogy rajongna?
Egyfolytában körülugrálna? Folyton ajándékot venne? Folyton csak rajtam lógna, nonstop irogatna és társai? Ez az amitől az őrületbe kergetne. Így gondolom elég egyértelmű.
Az jó ha szeret engem és én is őt.
Rajongani azért nem kell.
Nem vagyok celeb, hogy rajongjanak értem, az átlagos hozzáállás alatt mit értesz?
Én kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágyom, amiben egyenrangú felek vagyunk.
Amíg szerelmes voltam belé, arra vágytam, hogy rajongjon, gyönyörűnek lásson, bókoljon, rózsaszirmokat szórjon elém helikopterről, mondja be a hangosbemondóba...
Most, hogy ezeket csinálja, megőrülök tőle. De ha szerelmes lennék még belé, szerintem tetszene.
Csakhogy ez most nála érzelmi manipuláció, meg is mondtam, hogy sürgősen fejezze be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!