Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Olyan párt szeretnétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Olyan párt szeretnétek, aki rajongana értetek vagy egy átlagos párkapcsolati hozzáállást vártok el?

Figyelt kérdés

#rajongás #Átlag János
2018. aug. 24. 19:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom én vagyok e defektes, de igenis jól esik, ha rajongva szeretnek. Én is tudok úgy szeretni, hogy csüngök a másik szaván és ott teszek neki szivesesseget, ahol csak tudok. És ez viszont is nagyon jól tud esni.

Bár lehet, hogy engem már olyan rég szeretett valaki bárhogyan is, hogy borzasztoan szeretetehes lettem. Nem hiszem, hogy ez rossz. Aztán úgyis felszall a köd, de addig is szeressük egymást rajongva. .

2018. aug. 25. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!