Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos, egészséges lányként bármilyen párt el tudtam volna fogadni?
Amikor még társkeresős fázisban voltam, ha tetszett az illető személyisége, nem tudott olyan szinten foglalkoztatni a külseje. Tetszett nálam alacsonyabb, mackós testalkatú, vagy egyszerűen csak nem szép arcú srác.
Illetve még kamaszként egy könyv szereplője rettentően megfogott annak minden hiányosságával (fél lába volt), és elképzeltem, ha ilyen személyiségű párom lehetne, el tudnék fogadni egy olyan hibát.
Sokak szerint ez önbizalomhiány, és teréz-anya komplexus, és hosszú távon csak megsínylette volna a másik ember is meg én is.
De tényleg nem létezik, hogy valakit ne érdekeljen a külső?
Létezik, de ez manapság olyan, mint a becsület. Ritka. Volt szerencsém tapasztalni. Van egy külső "hibám" és hiába a jó belső, a többség csak a külsőségekre ad. De már rég nem érdekel mások véleménye.
Ha szeretsz valakit, akkor olyannak szereted amilyen.
25/F
Nem létezik. Biztosan volt olyan, akivel a külseje miatt nem tudtad volna elképzelni magadat, legfeljebb kevésbé voltál válogatós, mint az átlagos nők.
Féllábú emberrel pedig biztosan nem jönnél össze, még ha most el is tudnád képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!