Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők között is vannak spórolósak, akik nem szórják a pénzt és nem várják el, hogy meghívjam őket a randin méregdrága üdítőre Colára?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 16:45
61/102 anonim válasza:
Hány kapcsolatod volt eddig, de komolyan?
62/102 anonim válasza:
2 évig nem néztél be a függöny mögé?hogy takarítottál? Tudod, függönymosás, ablakpucolás stb.
63/102 anonim válasza:
Remélem nem terveztél mostanában kapcsolatban lenni senkivel, vagy remélem azt is,hogy , ha valaki sétálgatott is veled, már nem teszi.
64/102 anonim válasza:
Ruhában nem akarsz már fürdeni esetleg, hogy megspórold a mosóvizet?
65/102 A kérdező kommentje:
1db volt.
Nem rossz ötlet.
2022. ápr. 10. 19:19
67/102 anonim válasza:
Nem, ilyen nő nincs.
Ez a legalja kategoria.
68/102 anonim válasza:
Hozzád valami igénytelen hajléktalan nő illene, aki hetente egyszer fürdik meg kimossa a fogát. Egy csomó vizet spórolna neked. :D
69/102 anonim válasza:
Engem komolyan érdekel. Mivel foglalkozol?
70/102 anonim válasza:
Szerintem azért ennyire fukar a nőkkel, mert sok randi után lehúzásnak minősíti a találkozásokat eredmény nélkül!
Egyébként nincs olyan ember aki ne tudna meghívni egy csajt.
Én tizenévesen diákmelóból csajoztam, mert a családom szegény és nem kaptam zsebpénzt soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!