Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők között is vannak spórolósak, akik nem szórják a pénzt és nem várják el, hogy meghívjam őket a randin méregdrága üdítőre Colára?
Ezért írtam, hogy ezért változott meg a hozzáállásod. Ami bizonyos szintig nem probléma,hiszen én se hagynám magamat hülyére venni,és szerintem ezt jól is látod,de egy idő után muszáj haladni, ha valakivel tényleg komolyan gondolod, mert sajnos elég negatív színben fogsz feltűnni ha pl. egy kávé árát is sajnálod tőle. Így esélyt se adsz igazán senkinek, hanem egyből beskatulyázod a másikat…Nem nyaralásra, meg vacsorákra gondolok, nem is mindenki élvezi pl. számomra kellemetlen is,én nem szívesen megyek vacsorázni, de vannak olyan nők,akik igenis szeretnek felesben fizetni. Legalábbis én mindig vagy kezdeményeztem,hogy fizethessek vagy felesben minimum.
Egy rossz tapasztalat ne határozzon meg. Tanultál belőle, több időd és pénzed nem megy feleslegesen kárba , de normális keretek között lehet ismerkedni….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!