Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen nem méregdrága autóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nem méregdrága autóval könnyű csajozni?

Figyelt kérdés
2018. szept. 3. 15:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
2018. szept. 3. 15:30
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

Szánalmas vagy! Apukád is így szedte fel anyádat?

Ha anyagival csajozol, akkor CSAK anyagias p..csákat tudsz felszedni.

Aztán meg rinyálhatsz, hogy miért csak a pénztárcád kell neki.

2018. szept. 3. 15:31
 3/14 anonim ***** válasza:
47%
valami occsó béjemvével. nem baj ha nyikorog az ajtaja, meg lötyög a csomagtértető! bmw kell mindenképp a csajokhoz!
2018. szept. 3. 15:32
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Béjemwé
2018. szept. 3. 15:32
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

Kabrió.

Fiat barchetta, Mazda mx5, Peugeot 206cc, stb..

De bármivel lehet csajozni ha tiszta kívül -belül 😀

Ez sokkal fontosabb mint az embléma, de sokan évente egyszer ha kitakarítják

2018. szept. 3. 15:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Bármilyennel, mármint gondolom.

Ismerek olyat, akinek Kispolákja van hobbiautónak, és egy autós találkozón ismerkedett meg a feleségével, akinek szintén Kispolákja van, ezzel kapcsolatban elegyedtek szóba. :) Nem mondanám méregdrága verdának. :)

Vagy a faluban az egyik hülyegyereknek régi ezres swiftje van, lefűrészelt kipufogóval, Monster matricával, meg egyéb "tuninggal", mindig felszed vele valami 0 intes csajt :D

Ezekből kiindulva nem az autó árán fog múlni...

2018. szept. 3. 15:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Csak mondd, hogy egy nagy mercivel jöttél, és még külön sofőröd is volt: [link]
2018. szept. 3. 15:39
 8/14 October15 ***** válasza:
55%

Hát végig rosszul csináltam... XD [Már amikor éppen akartam bnőt.] Én hülye azt hittem, hogy csak ismerkedni kell pedig mennyivel egyszerűbb megállni mellettük egy autóval.. :D

Vagy mégis, hogy csajozol te egy autóval? :D

Ha csak az értéke számít a dolognak akkor asszem elkezdek gyúrni mert a zongorám qrva nehéz. XD Vagy csak keresek egy star wars fan csajt. :D [A legok sokkal könnyebbek. XD]

2018. szept. 3. 16:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem adod a kocsidat? Vagy miért lenne könnyebb?
2018. szept. 3. 16:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez elég nehéz vállalkozás lévén, hogy a legtöbb autóról egy laikus is nagyjából meg tudja saccolni melyik árkategóriába tartozik. Meg a dizájnon is látszik. Hiába állítasz be nála egy 8 milliós mazda mx5-el ha látni fogja, hogy egy mazda és amúgy is egy csaj autó. De ha nagyon választani kellene, akkor vegyél egy használt Nissan 370z-t 7-9 millióért, egy használt régebbi v8-as Mustangot vagy egy 3-as BMW kupét (e92 335i) 5-8 millióért. Mindegyik dizájnos sportkupé és használtan relatíve jó csajozós autó.
2018. szept. 3. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!