Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nem méregdrága autóval könnyű csajozni?
Szánalmas vagy! Apukád is így szedte fel anyádat?
Ha anyagival csajozol, akkor CSAK anyagias p..csákat tudsz felszedni.
Aztán meg rinyálhatsz, hogy miért csak a pénztárcád kell neki.
Kabrió.
Fiat barchetta, Mazda mx5, Peugeot 206cc, stb..
De bármivel lehet csajozni ha tiszta kívül -belül 😀
Ez sokkal fontosabb mint az embléma, de sokan évente egyszer ha kitakarítják
Bármilyennel, mármint gondolom.
Ismerek olyat, akinek Kispolákja van hobbiautónak, és egy autós találkozón ismerkedett meg a feleségével, akinek szintén Kispolákja van, ezzel kapcsolatban elegyedtek szóba. :) Nem mondanám méregdrága verdának. :)
Vagy a faluban az egyik hülyegyereknek régi ezres swiftje van, lefűrészelt kipufogóval, Monster matricával, meg egyéb "tuninggal", mindig felszed vele valami 0 intes csajt :D
Ezekből kiindulva nem az autó árán fog múlni...
Hát végig rosszul csináltam... XD [Már amikor éppen akartam bnőt.] Én hülye azt hittem, hogy csak ismerkedni kell pedig mennyivel egyszerűbb megállni mellettük egy autóval.. :D
Vagy mégis, hogy csajozol te egy autóval? :D
Ha csak az értéke számít a dolognak akkor asszem elkezdek gyúrni mert a zongorám qrva nehéz. XD Vagy csak keresek egy star wars fan csajt. :D [A legok sokkal könnyebbek. XD]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!