Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen hogy lehet valaki menő és a csajok kedvence ha nincs kiváló kinézete vagy méregdrága autója?
Hát hogy jól érezze magát.
A tanárok közül is a jóképű kiváló kinézetűek, vagy a kiváló kinézetű tesitanárok szoktak ritkán némi sikert elérni, nem?
Ez személyiségfüggő...:)
Nálunk speciel egy magas, duci, kusza fogsorú srác volt az egyik legnépszerűbb HÖK-ös, és mindig a társaság középpontjában volt, és mindig volt barátnője is...:)
A népszerűségének pedig az volt a titka, hogy mindig nagyon közvetlen, segítőkész, vidám, barátságos, vagány, humoros, vicces szövegű srác volt...:)
Sehogy. PTE legalábbis kilőve. Meg még Pesten 1-2 egyetem, ahol voltam buliban. A helyi menő egyetemisták mindig jól néztek ki és többségüknél az anyagi háttér is kifejezetten jó volt.
Akik meg itt erőltetik a személyiséget és hasonlók... A helyes srácoknak valahogy mindig jó a személyiségük és a rondáknak meg rossz? :D Ne legyünk már ennyire naivak. Sokszor bunkó vagyok, mégis a külsőm miatt rengetegen mondják rám, hogy jó a személyiségem. Amikor még nem sportoltam és nem adtam magamra eléggé, valahogy többen mondták azt, hogy rossz a személyiségem.
Olyan srác nálunk is van, akiről a #4-es ír. Mindig meséli a sztorikat, hogy milyen lányokkal volt együtt. A társaságból persze, egy lánynak sem jön be. Amikor be kéne mutatnia a barátnői közül valakit, akkor pont senki sem ér rá...
Egyetemen nem annyira merész gondolat, hogy esetleg az eszeddel próbáljál kitűnni!
Majd 30 éve tanítok, elég sok erre épülő párkapcsolati sikert láttam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!