Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért becsülik jobban a pénzre menő nőket?
Tágabb környezetemben is azok a nők vannak jobban megbecsülve, akik nem akarnak dolgozni, de elvárják a luxust, nem háziasak.
Pl én minden másnap főzök, sütni is szoktam, ha van időm és kedvem, mellette dolgozom és képzem magam.
De amikor egy olyan lány, akit eltartanak, egy évben egyszer megsüt egy süteményt, még az én párom által is fel van magasztalva, mert sütit csinált, ez nála nem mindennapi.
Ugyanígy a családban. Anyu minden hétvégente süt, de amikor a sógornő szökőévente összeüt valamit, akkor még hónapokig téma, hogy de hát milyen ügyes a Zsuzsika.
Miért?
Kivételek persze akadnak,számomra egy igazi háziasszony lenne megfelelő.
Miért is?
Munka után gyorsabban végeznénk a háztartással.
Több tartalmas együtt töltött időnk lenne,és a pihenés sem másodlagos szempont.
Az ellen tétje leves.
F.
Elképzelem, ahogy az ilyen kérdések kiírása előtt elővesztek egy jointot, elszívjátok, majd kiírtok egy ilyen "értelmes" kérdést.
Ha nem ez a helyzet, akkor a komoly önértékelési problémáid miatt hihetetlenül rosszul látod a környezeted és keress meg egy szakembert, mert pár éven belül sokkal megkeseredettebb leszel.
A válaszom: NEM, nem becsülik meg jobban a pénzre menő nőket, hanem elhordják őket mindenféle ribinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!