Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők között is vannak spórolósak, akik nem szórják a pénzt és nem várják el, hogy meghívjam őket a randin méregdrága üdítőre Colára?
Ha családot alpítanék akkor a gyerekek felnevelésére.
Nekem a szüleim összespóroltak egy lakást meg a testvéremnek is. Én is adnék a gyerekeimnek.
Illetve bármikor történhet olyan esemény amikor jó, ha nem 0 forinttal rendelkezel.
A többségnek semmi megtakarítása nincs. Én nem azonnal valósítom meg a vágyaim, illetve nem hitelből.
Ennek van esélye.
Rendben, sosem költesz semmire, hogy majd a gyerekeidnek lakást tudj venni, akik majd szintén nem költenek semmire, hogy a gyerekeiknek lakást tudjanak venni, akik majd szintén nem költenek semmire...
Mire jó ez így?
Amúgy amit a megtakarításokról írsz, azzal egyetértek, de én sem, a kommentszekcióból senki sem az eszetlen pénzszórásra ösztönöz.
55
Azt mikor fogjátok számonkérni rajtunk, hogy nem dugunk csövesekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!