Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha valaki nem akar a baràtnőjének méregdràga cuccokat vàsàdolni?
Itt az oldalon làttam olyan jelenséget, hogy azok a vàlaszolók, akik vàllaltàk, hogy nem vennének dràga cuccokat a baràtnőjüknek, le vannak pontozva. Ez szàmomra döbbenet. Miért is?
Én elég jól keresek, de ettől függetlenül sosem vennék a baràtnőmnek 250 000 Ft-os almàs telefont, de még egy 20 000 Ft-os Converse cipőt sem. Menjen szépen dolgozni, ahogyan én dolgozok. Nem fogok egy nőnek sem bevàsàrolni.
Inkàbb nagyanyàmnak adok pénzt, aki sokat segített nekem.
Na, akkor mi a baj ezzel a felfogàssal?
Nem várom el, hogy dolgokat vegyél, kivéve, ha valamilyen alkalomra veszel ajándékot(szülinap, karácsony)
Ha pedig már közös kassza van, akkor azért már kicsit más a szitu.
Papíron jól hangzik, de fura érzés lenne. Egy pár cipőm van, amit pasi vett nekem. Olyan akció volt, hogy jobban megérte egyben fizetni a cipőket, és tartozott nekem valamilyen drágább eseményre való jegy árával. Így oldottuk meg. Volt olyan, hogy vettem például inget a pasimnak csak úgy.
Egy idő után nem kezelem olyan vaskalaposan az anyagiakat egy kapcsolatban.
Nyilván mindenki arról álmodozik, hogy valaki mindent megcsinál helyette, neki pedig elég léteznie. De a valóság nem ilyen.
A lepontozással ne törődj.
Láttam már kérdést, ami annyi volt, hogy bejönnek e a szemüveges lányok, és minden ellenvélemény nélkül 0-ra volt pontozva az összes IGEN és az összes NEM is.
Mit vársz egy oldaltól, ahol az ízlést is lepontozzák
Az ITTENI nők szerint nekik minden jár.
Kávé a randin, mert nehogy már ne legyen a pasinak 500 forintja, így a felesben fizetett randizókat lepontozzák.
Ingyen lakhatás, mert ha a férfi pénzt kér a csajtol lepontozzák.
Drága holmik, laptop, ruha, mert az jár, különben 0%, és a kiabálás, hogy “jól keres, mégis mekkora spúr”
Cigi, hiába nem dohányzik a pasi, a csajnak vennie kell.
Nyaralás, mert az nem férfi aki az ilyet felesben fizeti.
Komolyan a való életben összesen nincs annyi anyagias nő, mint itt.
Ahogy a ferfiakból összefújta a szél a nőgyűlölő szűz loosereket, úgy nőből meg az aranyásó, anyagias, lehúzósokat.
Ne aggódj, a való világban ilyen ferfiből és nőből is alig akad, csak itt vannak felúlreprezentálva
Az a baj, hogy neked van egy elvárásod a nő felé, amit neki kell finanszírozni, hogy te nagy kegyesen szóba állj vele, de anyagilag már egyáltalán nem támogatod az elvárásaid anyagi vonzatait. Mert nekem nehogy azt mondd, hogy te annyira a belső értékekre hajtasz, hogy egy póló-tréninges kombóban megjelenő lány smink és fodrász nélkül bejön. Mert ez így kamu. És nem az almás telefonról van szó, vagy a converse cipőről, hanem az elvárt stílusról, amit te kötelezővé teszel és akkor sem adnál bele, ha a csaj már nem bírná anyagilag, inkább szakítanál. Neked fogalmad sincs, hogy mennyibe kerül az, hogy egy nő fenntartsa a látszatot, ami által hajlandó vagy ránézni.
Mondjuk az egész undorító, ahogy van.
"Miért kéne a verejtékes munkával megkeresett pénzedet egy nő élősködésének a megfinanszírozására fordítanod?
" Te is élősködtél édesanyádon (vagy élősködsz most is), ma pedig gondolom egy szál virágot nem adsz neki...
Btw a kérdező, a legtöbb nőismerősöm egyáltalán nem vár el ilyen ajándékokat, dolgoznak és megveszik, ami kell nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!