Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szolnátok a barátnőjének? Illetve mit akar ezzel?
Van egy srác akive teljesen bele voltam zúgva 13-14 évesen, végül nem lett belőle semmi és nem is váltunk el szépen. 6-7 éve nem beszéltünk semmit és egyszer csak megkeresett snapchaten. Én ennek nagyon örültem, mert azért néha gondoltam rá, hogy mi lehet vele.
Elkezdünk beszélgetni, majd random küldött magáról egy képet, ahol nem volt sok ruha rajta.
Én erre mondtam neki, hogy ha beszélgetni akar velem, az ok, de nem szeretnék semmi többet, mert van barátom. Majd azt mondta, hogy neki is van barátnője, de már nem foglalkozik vele annyit, mint régen... aztán végül küldött magáról képeket, meg videókat, ahol éppen kielégíti magát. Én ezzel nem nagyon tudtam mit kezdeni, majd másnap letiltott. Ez volt kb 2 hónapja.
Aztán tegnap megint fel akart venni a barátai közé snapchaten, erre én megkérdeztem, hogy mit akar már megint, és erre válasz nélkül letiltott.
És 1. nem nagyon értem, hogy mire jó ez, vagy mit akar.
2. Ti figyelmeztetnétek a barátnőjét? Nem arra gondolok, hogy konkrétan elmondani neki, hogy mi történt, csak valami ilyesmit “Én a helyedben jobban vigyáznék a barátomra.”
Tudom, semmi közöm a kapcsolatukhoz, de szegény lányt sajnálom.
Nálam volt ilyen eset. Persze előbb megkérdezte, hogy küldhet e épet a fharkáról, én meg mondtam, hogy nem. Egy ideig nem is küldött, aztán meglepedt eggyel. A poén nálunk az volt, hogy barátok voltunk, és én is férfi vagyok, se nem bhuzhi, se nem biszex, de ő "összeakarta hasonlítani". Én tiltottam le, mivel ezt előre mondtam neki, hogy ez lesz a következménye, ha küld. csodálkozom, hogy te miért nem tetted, persze előtte közölted volna, hogy ez lesz, ha nem hagy békén.
Hogy mit akar? Egy jót dugni veled. Én nem foglalkoznék vele, mivel csak rosszul jönnél ki belőle. Gyanítom a srác már elmondott mindennek, és bbeadta barátnőjének azt a sztorit, hogy te nyomulsz rá, vay ha nem adta még, csak akkor fog mikor te figyelmezteted. Inkább letiltanám a srácot, s nem foglalkoznék vele.
Mégis mit nem értesz ezen? Mégis mit akarhat? ...megdugni, mi mást! És azt hitte elolvadsz a látványtól. 14 évesen még gyerek volt mára meg egy bunkó lett belőle. Ha egy pasi neked önkielégítős képeket küld neked minden olyan előzmény nélkül ami erre "feljogosítaná" akkor döntsd el hogy ez neked jó vagy rossz és ha az utóbbi akkor küld a jó francba őt. Ez egy idióta, mit várhatsz tőle? Egy érzelmi roncs. Még annyi fáradtságot sem vesz ha már meg akar dugni, hogy jopofizzon egy darabig.
A barátnőjét meg hagyd, ha csak nem közeli ismerősöd stb. akkor semmi közöd. Lehet hogy őt is így fogta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!