Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha valaki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha valaki nem akar a baràtnőjének méregdràga cuccokat vàsàdolni?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon làttam olyan jelenséget, hogy azok a vàlaszolók, akik vàllaltàk, hogy nem vennének dràga cuccokat a baràtnőjüknek, le vannak pontozva. Ez szàmomra döbbenet. Miért is?

Én elég jól keresek, de ettől függetlenül sosem vennék a baràtnőmnek 250 000 Ft-os almàs telefont, de még egy 20 000 Ft-os Converse cipőt sem. Menjen szépen dolgozni, ahogyan én dolgozok. Nem fogok egy nőnek sem bevàsàrolni.

Inkàbb nagyanyàmnak adok pénzt, aki sokat segített nekem.

Na, akkor mi a baj ezzel a felfogàssal?

2019. máj. 5. 07:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mit szàmít az a 250 000 Ft? Azt, hogy zsebből kifizethetném ha akarnàm, de még magamnak sem veszek ilyen dràga cuccokat, kivéve ha indokolt. Akkor egy csajra költsek ennyi pénzt? Jàrjak úgy mint haver, aki a modell baràtnőjére sok pénzt költött, és jött a hír, hogy amíg kint volt fotózàson külföldön, az megcsalta? Eszem àgàban sincs ennyit költeni. Màsrészt: a jól kinéző nők àltalàban gazdagok. Nem kicsit, nagyon. Van olyan szexi csajismerősőm (kb. egy insta modellként képzeljétek el), akivel kavargattam, na ő havonta új okostelefont tesz tönkre. Moat is valami 400 000 Ft-os telója van, mert az Iphone-jàt (meg az előzőeket) tönkre vàgta.

Hol éltek akkor ti?

2019. máj. 5. 13:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Én már annak örülnék, ha a párom nem rosszallaná h elkérem tőle a rezsi felét. Merthogy én többet keresek. Ő meg alig dolgozik és inkább lógatja a lábát. Nem is töri magát h keressen valami rendesen jövedelmező munkát. Kvázi eltartatja magát velem. Otthon is csak lébecol, pedig lenne tennivaló. Őszintén szólva emiatt sajnálom tőle a pénzem. Lenne mire költenem másra bőven. Én is szívesen venném ha a párom fizetne mindent helyettem, de ha én eljárok dolgozni azért a "sok" pénzért amiért ő meg nem, és nem is törekszik rá, akkor nem szívesen osztom meg az enyémet vele.
2019. máj. 5. 17:40
 13/13 A kérdező kommentje:

12-es:

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de tipikus példàja vagy a hülye nőknek. Egy trógerrel élsz együtt. Én is elég bunkó fazon vagyok, de legalàbb dolgozom, nem tartatom el magam, plusz folytatni akarom a tanulmànyaimat, le akarok doktoràlni is. Építem az életem.

Nem csodàlkoznék ha az érzelmeid miatt egyszer az utcàn talàlnàd magadat, mert kisemmiztek.

2019. máj. 5. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!