Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elférfiasodott női nem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elférfiasodott női nem, nem vágyok az elnőiesedett férfi nemre?

Figyelt kérdés

Ma már a nők mindent megcsinálnak amit korában a férfiak. Tanulhatnak karriert csinálhatnak….

Ezzel szemben a férfiak a rideg érzéketlenséget(a férfi nem sir…) már magúk mögött hagyták.

Ma már a férfi nem hordja egyedül a terheket. Nem ő a kenyérkereső.

Így már nem tudnak felnézni az átlag férfiakra?

Emiatt van az is hogy a mai fiatal nők tömegével mozdulnak rá, a 40-50 éves korosztályra?

#Elférfiasodott nők
2022. ápr. 7. 16:00
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
83%

Akik az 50esekre hajtanak 20évesen, azok ált. nem a feministák és az elférfiasodott nők, hanem pont inkább az elkorcsosult verziója a régi típusú kitartott nőnek.

Én dolgozó, feminista nőként kifejezetten szeretem az általad átlagférfinak titulált típust. Nem a cicafiús, mindenen picsogós típust, de én sem vagyok a 100%-ig elférfiasodott típusú feminista (nem esik le a házimunkától az aranygyűrű az ujjamról, nőiesen öltözködöm és viselkedem stb.). De pl. engem nem érdekel, ha én keresek többet, volt ilyen hosszú távú kapcsolatom, és nem is zsaroltam vele a párom, nem basáskodtam felette emiatt, egyenrangú félként kezeltem.

Nekem az arany középút jön be. A hideg kiráz a régi típusú hímsoviniszta hozzáállású férfiaktól is.

2022. ápr. 8. 10:09
 52/56 A kérdező kommentje:

51. Érdekes hogy a nők annyit picsoghatnak aminyit csak akarnak.

Akkor jó a feminizmus. Legyen érzékeny vigasztaljon meg….

Mikor a férfinak van baja az meg férfiatlan picsogás szedje össze magát de gyorsan, és lehetőleg ne terhelje a nőt ilyen hülyeségekkel hogy neki mi baja van.

2022. ápr. 8. 16:07
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
A picsogást tényleg a picsogásra értettem, nem a jogos frusztráció miatti panaszkodásra, amikor olyan dolgokon vekeng valaki majdnem sírásközelben órákat, hogy vesztett a kedvenc focicsapata / feloszlott a kedvenc fiúcsapata, elfogyott a csoki a boltban stb. És az, ha a régies nemi "szerepeket" nézzük, a nőktől volt elfogadottabb. Ettől függetlenül nekem nőktől is rohadtul irritáló dolog, és én sem szoktam picsogni.
2022. ápr. 8. 16:11
 54/56 A kérdező kommentje:
53. Aha de valahogy a tapasztalat nem ezt mutatja.
2022. ápr. 8. 16:17
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
Feminista vagyok. Ettől még apám barátai (50-es korosztály) nem lett vonzóbb. A kérdés is hülyeség.
2022. ápr. 9. 11:54
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

*lettek

*vonzóbbak

2022. ápr. 9. 11:54
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!