Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elférfiasodott női nem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elférfiasodott női nem, nem vágyok az elnőiesedett férfi nemre?

Figyelt kérdés

Ma már a nők mindent megcsinálnak amit korában a férfiak. Tanulhatnak karriert csinálhatnak….

Ezzel szemben a férfiak a rideg érzéketlenséget(a férfi nem sir…) már magúk mögött hagyták.

Ma már a férfi nem hordja egyedül a terheket. Nem ő a kenyérkereső.

Így már nem tudnak felnézni az átlag férfiakra?

Emiatt van az is hogy a mai fiatal nők tömegével mozdulnak rá, a 40-50 éves korosztályra?

#Elférfiasodott nők
2022. ápr. 7. 16:00
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
93%

30

Senki nem zár el senkit, ugyanis senkinek nem kötelessége párkapcsolatban lenni. Ilyen alapon a melegek is "elzárnak" egy embert az ellenkező nemből.

2022. ápr. 7. 17:37
 32/56 A kérdező kommentje:
31. Ha 100 férfira jut 100 nő, de csak 80 nő akar kapcsolatot és 100 férfi akkor 20 férfinak nem marad pár hiába karna.
2022. ápr. 7. 17:39
 33/56 anonim ***** válasza:
93%
És?
2022. ápr. 7. 17:41
 34/56 anonim ***** válasza:
94%
Ha te akarsz valamit egy másik embertől, az őt nem kötelezi semmire. Sorry, deal with it.
2022. ápr. 7. 17:52
 35/56 A kérdező kommentje:
33. Mit “és” ha egyszer nekem emiatt nem jut partner akkor engem ez érint. Persze nőként ez előnyös értem én, csak nem kéne letagadni hogy biznisz alapon választottok.
2022. ápr. 7. 18:16
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig akartam kapcsolatot egy férfival, de a válaszaid láttán leszbikus lettem úgyhogy csak magad alatt vágod a fát :(
2022. ápr. 7. 18:24
 37/56 anonim ***** válasza:
100%

35

Neked nem azért nem jut partner, mert a nők "biznisz alapon" választanak, hanem mert mélységesen ostoba és szexista vagy.

Az egyik pillanatban azt állítod, hogy mivel a nők ma már ugyanarra képesek, mint a férfiak, nem kell nekik a velük egy súlycsoportban levő férfi, fél óra múlva ott tartunk, hogy a nők mégsem tudják eltartani magukat, és a férfiaktól várják az anyagi biztonságot. Nem veszed észre, hogy ez a két vélemény totál kizárja egymást?

Nem csodálkozom, hogy ilyen intelligenciával sem a jó munkahelyek, sem a nők nem kapkodnak utánad. :D

2022. ápr. 7. 18:26
 38/56 A kérdező kommentje:
35. A nők maguk felett keresnek partner. Nyilván aki alap szinten van az ahhoz méri a jó bizniszt. Persze itt a gykn fél millios fizú az alap.
2022. ápr. 7. 18:28
 39/56 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem tök jó hogy az ilyen szexista soviniszták nem szaporodnak. Nem látok ebben problémát.
2022. ápr. 7. 18:39
 40/56 anonim ***** válasza:
100%
Neked amiatt nem jut partner mert gyökér vagy. Ha 1000 nőre 10 férfi jutna akkor sem kellenél senkinek mert egy utálatos nagyképü természeted van.
2022. ápr. 7. 18:43
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!