Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elférfiasodott női nem, nem vágyok az elnőiesedett férfi nemre?
Ma már a nők mindent megcsinálnak amit korában a férfiak. Tanulhatnak karriert csinálhatnak….
Ezzel szemben a férfiak a rideg érzéketlenséget(a férfi nem sir…) már magúk mögött hagyták.
Ma már a férfi nem hordja egyedül a terheket. Nem ő a kenyérkereső.
Így már nem tudnak felnézni az átlag férfiakra?
Emiatt van az is hogy a mai fiatal nők tömegével mozdulnak rá, a 40-50 éves korosztályra?
Nem matek alapon megy a pártalálás, bambanő. Ha selejt vagy, nem kelles, senkinek, és te selejt vagy, mindegy, mennyit keresel.
Ebből látszik, hogy neked az emberi kapcsolatokban mekkora szerepet játszik a pénz. El nem tudod képzelni, hogy a gusztustalan belsőd a gáz.
"Miért? A férfi teljesítse a nő minden vágyát és mit kap érte?"
Normális kapcsolatokban ez úgy néz ki, hogy a férfinak is vannak elvárásai. Tehát, oda-vissza teljesül, hogy teljesítik egymás vágyait.
Ami a jobb legyen a nőnél a férfi dolgot illeti, párom sokkal jobb szervező, jobb a kommunikációs készsége, törtetőbb. Ugyanakkor nekem sokkal erősebb a szépérzékem, kézügyességem, könnyebben megszeretettem, elfogadtatom magam az emberekkel, rugalmasabb vagyok, képes vagyok egyszerre többfelé figyelni, jobban átlátom a pakolást, rendszeretőbb vagyok. Most akkor melyikünk a jobb és miben?
Egyszerűen különböző emberek vagyunk eltérő képességekkel.
Ha az anyagiak a kérdés, páromnak erősen fluktuál az anyagi helyzete. Magánvállalkozó, a covid, illetve a kormány intézkedései erősen keresztül húzták a munkáját. Amikor megismerkedtünk még épp indulóban volt a vállalkozás, egyik hónapról a másikra élt. Aztán volt olyan is, mikor havi 800 ezer forint körül keresett, volt, hogy fölötte. Most egy kényelmes szinten élünk, de alig keres többet, mint én, pedig én pedagógus vagyok. Se akkor, mikor összejöttünk, se most nem az anyagi helyzete az, ami miatt együtt vagyunk.
Sok olyan tulajdonsága van, amit tisztelek, amiért jó embernek, jó társnak tartom, mindezt úgy, hogy van rengeteg hibája is.
Nem teljesíti minden vágyam, de arra senki nem képes anélkül, hogy önmagát feladná. Vannak vitáink, vannak rossz időszakok, de általánosan elmondható, hogy boldog vagyok ebben a kapcsolatban, biztonságban érzem magam és szeretem a párom, aki viszont szeret.
Egy normális kapcsolat kb. így néz ki.
41# Hát te biztos nem kapsz vissza semmit.
De ezen meg neked kell elgondolkodnod hogy ennek mi lehet az oka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!