Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elférfiasodott női nem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elférfiasodott női nem, nem vágyok az elnőiesedett férfi nemre?

Figyelt kérdés

Ma már a nők mindent megcsinálnak amit korában a férfiak. Tanulhatnak karriert csinálhatnak….

Ezzel szemben a férfiak a rideg érzéketlenséget(a férfi nem sir…) már magúk mögött hagyták.

Ma már a férfi nem hordja egyedül a terheket. Nem ő a kenyérkereső.

Így már nem tudnak felnézni az átlag férfiakra?

Emiatt van az is hogy a mai fiatal nők tömegével mozdulnak rá, a 40-50 éves korosztályra?

#Elférfiasodott nők
2022. ápr. 7. 16:00
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem az összefüggést. Huszonéves nő vagyok, feministának tartom magam, számomra fontos hogy egyenrangúak legyünk a kapcsolatban, tanultam, most karriert építek. Ettől még felnézek a (huszonéves) páromra mert jó embernek tartom, nem lennék együtt olyannal akit nem tudok tisztelni.
2022. ápr. 7. 16:02
 2/56 anonim ***** válasza:
90%
Ha valakinek ekkora problémát okoz a gondolkodás, mint a kérdezőnek, szerintem jobb lenne, ha inkább nem próbálkozna vele.
2022. ápr. 7. 16:07
 3/56 anonim ***** válasza:
100%

Az nem elférfiasodás, hogy tanulok és dolgozom. Az meg nem elnőiesedés, hogy a férfiak megtanulják kimutatni ez érzelmeiket.

A nők nem lusta és ostoba dögök, a férfiak meg nem érzéketlen pszichopaták, és amint ezt megértetted, értelmetlenné válik a kérdésed.

2022. ápr. 7. 16:13
 4/56 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom hogy az életképesség és az önállóság miért lettek férfias tulajdonságoknak kikiáltva, de gyerekesnek gondolom azt aki így gondolkodik.

A szubmisszivitás természetellenes, belénk nevelt tulajdonság, és csak annyi történt, hogy ezt már egy kissé kevésbé nevelik a lányokba.

Végtelenül fárasztó az a világnézet, miszerint a férfi és a nő egy érem két oldala, vagy hogy "ellentétes nemek"... Ugyanabba a fajba tartozunk, ugyanazok a tulajdonságok számítanak erénynek mindkettőnknél.

2022. ápr. 7. 16:19
 5/56 A kérdező kommentje:
4. Az ősztönvilág nem változik meg 10-20 év alatt.
2022. ápr. 7. 16:41
 6/56 anonim ***** válasza:
100%
Először is a női emancipáció nem az elmúlt 10-20 évben következett be, másodszor, a kényszerítést, elnyomást és jogkorlátozást nem nevezném ösztönvilágnak. Az ember akkor tud ösztönösen cselekedni, ha minden lehetőség nyitva áll előtte. Másképp csak a szociális tradíciók/hatályos jogszabályok mentén tehet ezt vagy azt.
2022. ápr. 7. 16:45
 7/56 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alap, hogy egy felnőtt ember, nemtől függetlenül eltartja magát. Emiatt senkire nem nézek fel. Ahogy azért sem nézek fel senkire, ha kitörli a fenekét kaka után.
2022. ápr. 7. 16:48
 8/56 A kérdező kommentje:

7. Aha de ha a férfi nem sokkal jobb mint te akkor nem is vonzódsz hozzá. Igaz e?

És mivel mindent megtehetsz amit a férfiak nem is lehet sokkal jobb. Max ha sikeres vállalkozó vagy eleve gazdag családból jön.

Ja és olyan hülyeségeknek hogy a férfinak is lehetnek érzései nem ül fel.

2022. ápr. 7. 16:52
 9/56 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az, hogy jobb, mint én? Olyan párt keresek, akivel egyezik a világlátásunk, a céljaink, a humorunk.
2022. ápr. 7. 16:55
 10/56 A kérdező kommentje:
9. Aha meg keressen többet, meg legyen sikeresebb mint te. Legyen értelme lerántani a palit, különben nem vonzó.
2022. ápr. 7. 16:59
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!