Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor megnéztek egy pasit, milyen márkák azok, amik alapján belövitek, hogy megüti a mércét?
Napszemüveg?
Cipő?
Óra?
Ruha?
Telefon?
Toll?
Öngyújtó?
...
20.-nak.
De a csaj esetében nem számít a kocsi, sem a lakás. A pasinál igen.
Pasiként ha nincs kocsid, nem vagy diplomás, és egy ótvar lakásban laksz, akkor véged.
Csajként lakhatsz anyuval, melózhatsz a Mekiben, viselhetsz turkálós ruhát, ha heti 3X fürdesz, és megvannak az első fogaid, és nem vagy 80+ kiló, akkor már foghatsz egy pasit.
A leírt paraméterekkel élő férfi ismerőseimnek is van párja. Nyilván nem modell - ahogy egy ilyen csak se egy CK modell félistent fog fogni.
-Ha dohányzás miatt van öngyújtója akkor esélytelen nálam.
-Nem érdekelnek a márkák, sem a divat, az én ruháim sem márkásak
- legyen működőképes telefonja amin el lehet érni, márkája pont nem izgat, bár ha százezreket dob ki rá az visszatetsző számomra ( az én telefonom pl 40 ezer volt, tavaly vettem, és örülök, hogy nem kellett rá többet költeni)
-Engem az érdekel, hogy ne legyen szakadt, igénytelen, ápolatlan, rohadófogú, büdösszájú stb.
Képzeld el meztelenül az Andrássy úton egy padon.
Ha tetszik, OK.
"És kocsit, lakást, fizut, hol látod egy bárban, egy konferencia teremben, egy boltban, egy patikában,...szóval amikor első ízben találkoztok?"
Ha normálisan, tisztán, a helynek megfelelően van felöltözve, ha normális hangnemben tud beszél(get)ni, számomra érdekes témáról, és van bennem vonzalom iránta, akkor OK.
A férjemmel, amikor először találkoztunk, egy noname farmer és egy szürke ing volt rajta, és vonattal érkezett, később megtudtam, hogy egy 12 éves félig roncs Nissan Micra-ja volt, ami állandóan lerobbant, egyszer a körforgalom közepén állt le.
Nem tudtam, hogy a muszlim gettó szélén bérel lakást (külföldön találkoztunk), beleszerettem, és hozzá mentem feleségül.
Most már persze jobb helyen lakunk és van céges kocsi meg milliós fizu, de nem ezen gondolkodtam az első randin, hanem abban, hogy nagyon bejön nekem és szeretném, ha megcsókolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!