Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Történt már olyan veletek hogy megnéztetek egy nőt az utcán, és az durván visszaszólt? Normálisan néztétek, nem mondtatok neki semmit. F/44
Még nem volt benne részem, pedig ha valaki akkor én aztán elég rendesen át szoktam vizslatni a fullos csajokat :)
33 F
Még sose, mondjuk nem szoktam feltűnően bámulni? Kérdező neked már beszóltak?
32F
Velem nem történt még ilyen, mert nem pörgök nők után, mint a napraforgó. Szemezni megpróbálok, ha nem vevő rá, nem nézek úgy rá, mintha anyám tiramisuját látnám, mert szánalmasnak érzem magam mások előtt így.
De láttam már olyat, akit helyreraktak. Nem mondom, hogy nem volt jogos. Emberünk a csajt nézte mellettem a metrón, már én éreztem magam kellemetlenül, hogy bámul, mintha véres lenne az ingem. A csaj megunta és hangosan megkérdezte, hogy mi a ***szt nézel. Esküszöm hálás voltam neki.
Hiába csak néz valaki, ha azzal is kellemetlen helyzetbe hozza a másikat. Az is lehet ugyanúgy illetlen és tolakodó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!