Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tinderen minden üzenetet megnéztek?

Figyelt kérdés
Egyszer láttam az egyik lányismerősöm tinder profilját, és hát nyilván volt ott vagy 40-50 üzenet férfiaktól. Ha tehát napközben írok, és estére még kapsz vagy 10 levelet, akkor végignézed mindet? Vagy érdemesebb akkor írnom, amikor nagyobb valószínűséggel elérhető vagy?
2021. okt. 15. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha valakinek 40-50 üzenete van, akkor ő se nagyon válogat, mindenkit jobbra húz és akkor utólag szelektál... A tizedének se ír vissza. Nekem nincs ennyi üzenetem, de nem is húzok jobbra túl sok mindenkit. Így akivel match van, azt biztosan elolvasom és válaszolok is, hacsak nem tolakodó.
2021. okt. 15. 14:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem ebből az jön le, hogy akinél számít, hogy reggel vagy este írok, az egyébként sem venne komolyan. Akár válaszol, akár nem.
2021. okt. 15. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
A sima "szia" üzeneteket már nem.
2021. okt. 15. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:
2: Nagyjából igen. Nekem mostanában főleg reggel írnak, ha van napközben egy kis szünetem, válaszolok is. De este is alakult már ki beszélgetés. Az viszont dühítő, ha valaki ír, aztán követelőzik, hogy x időn belül válaszoljak, különben töröl. (Volt rá példa.)
2021. okt. 15. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!