Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor megnéztek egy pasit, milyen márkák azok, amik alapján belövitek, hogy megüti a mércét?
Figyelt kérdés
Napszemüveg?
Cipő?
Óra?
Ruha?
Telefon?
Toll?
Öngyújtó?
...
2022. ápr. 5. 12:35
1/34 anonim válasza:
Öngyújtó az minek? Piromániás?
Ha dohányzik akkor instant kuka.
2/34 anonim válasza:
Hogy rendezett külseje legyen, és tiszta. A márkája nem fontos, sőt, ha öklömnyi betűkkel a mellére van írva az taszító is.
3/34 anonim válasza:
Minél kevesebb márkajelzés legyen a cuccain.Poló ne legyen feliratos.
4/34 anonim válasza:
Csak az is azok a pasik jönnek be akik cat-es cuccokat hordnak.Vicc volt, sose néztem a márkát, 19 évesen kaptam az első márkás cuccom,szoval..
5/34 anonim válasza:
Mondjuk egy fehér BIC öngyújtón megakadna a szemem😅
Amúgy meg analfabéta vagyok, ha márkákról van szó. Legyen igényes, ne a gimis ruháiban járjon, hanem olyanba ami nem kopott, illik rá, tiszta, nem gyűrött. Kb ennyi...
6/34 anonim válasza:
Nem a ruha a fontos. AMG E 43 Mercivel jöjjön értem! Az fontosabb!
8/34 anonim válasza:
Ezek a kérdések, istenem. Szerinted a gyakoris nők komolyan golddiggerek gyülekezete?
9/34 A kérdező kommentje:
8.-ra.
Miért, nem? Hiszen manapság mindenkinek diplomás, azaz jól kereső pasi kell.
És azt gondolom látni is egy férfin.
2022. ápr. 5. 13:19
10/34 anonim válasza:
Ismerkedésnel nem ezek az anyagi javak szamitanak te szerencsetlen
A fizetes auto lakas 3ast nezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!