Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti strandon jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti strandon jobban megnéztek egy fecskés pasit? Szeretitek lecsekkolni a csomagot?

Figyelt kérdés
Most hagyjuk, h égő meg ilyenek, az igazat írjátok.
2021. júl. 6. 14:01
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
91%
A nők nem olyanok, mint a pasik... Nem csekkolunk ilyeneket..
2021. júl. 6. 14:02
 2/38 anonim ***** válasza:
88%
90%-ban rálóg a pókhasa, és kitakarja az egészet. Többnyire pont nem azok hordanak fecskét, akiknek jól is állna, hanem a potrohos vénemberek. Őket meg már az asszony se nézegeti.
2021. júl. 6. 14:04
 3/38 A kérdező kommentje:
Lapos a hasam, 25 vagyok. Én meg azt látom ahogy mászkálok a strandon, h mindig odatéved a lányok tekintete. Néha még mosolyognak is rám utána egyet.
2021. júl. 6. 14:07
 4/38 anonim ***** válasza:
90%
A lőtéri kutyát nem érdekli a csomag. Felnőtt nő tudja, hogy még következtetni sem lehet belőle.
2021. júl. 6. 14:11
 5/38 A kérdező kommentje:
Jah, és majd gondolod, hogy senki nem néz oda, mert tudja, h nem lehet következtetni. Húspéniszem van és simán kivehető. Felnőtt nő tudja, h izgalomra még nagyobb lenne.
2021. júl. 6. 14:16
 6/38 anonim ***** válasza:
86%
Maximum meglepődnek, hogy 100 huszonéves fiatal srácból még mindig akad, aki fecskét hord, miközben olyan ciki, mint a zokniszandál.
2021. júl. 6. 14:16
 7/38 anonim ***** válasza:
88%
Biztos azért mosolyog, mert tetszik neki? Mi az ilyenen röhögni szoktunk. Az ilyen alsó legalább olyan kiábrándító, mint nektek a nagyibugyi.
2021. júl. 6. 14:18
 8/38 A kérdező kommentje:
Jah, tavaly simán összejöttem egy lánnyal úgy, h zokni és szandál volt arjtam, mikor leszólítottam. Később bevallotta, h különlegesnek tartotta és merésznek, hogy bevállaltam. Ennyit erről.
2021. júl. 6. 14:19
 9/38 A kérdező kommentje:
Persze, lehet, h vicces. Azért tettem fel a kérdést, h mit gondolnak a lányok.
2021. júl. 6. 14:20
 10/38 anonim ***** válasza:
90%

Ugh, nagyon rossz úton haladsz ahhoz, hogy megtudd, mit gondol erről egy lány. Íme egy vélemény: gáz és nevetséges. Biztos én is mosolyognék, mert huszonévesen ilyet látni eléggé nevetséges.

Oh, és a "csomagfixírozás" nem tudatos legtöbbeknél. Egyszerűen csak zavaró, ha annyira mutat a ruha. Sokan reflexből néznek oda, nem kéjelgés gyanánt.

2021. júl. 6. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!