Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti strandon jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti strandon jobban megnéztek egy fecskés pasit? Szeretitek lecsekkolni a csomagot?

Figyelt kérdés
Most hagyjuk, h égő meg ilyenek, az igazat írjátok.
2021. júl. 6. 14:01
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
94%
A zokni szandálnál kiderült, hogy trollkodsz. Amúgy hidd el egy nő nem a cerkától fog vonzódni, sőt az az utolsó szempont.
2021. júl. 6. 14:57
 22/38 anonim ***** válasza:
92%
A kínos dolgokra mindig odatéved az ember szeme, akaratlanul is. Ha egy nőn nagyon parányi bikini van, arra is odapillantok, aztán elfordulok gyorsan. Ennek sajnos köze nincs a szexuális vonzalomhoz. :(
2021. júl. 6. 14:58
 23/38 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudok más nők nevében nyilatkozni, de nekem a pénisz ronda. (A vulva is, csak azt nem nekem kell nézegetni.)

A pénisz az, ami a férfival jön, akibe beleszeretek. Ha vonzanának a farkak, nem undorítana, ha dickpic-et kapok.

2021. júl. 6. 15:04
 24/38 A kérdező kommentje:
Igen, valójában az emberi nemiszervek csúnyák. Ha nem lenne nemi vágy, akkor elég csúnyának tartanánk. Zokni szandál tényleg bejött, lehet csak szerencsém volt. Fogadásnak indult, de bejött. Bármikor bevállalnám újra. Ruha normális volt amúgy.
2021. júl. 6. 15:09
 25/38 anonim ***** válasza:
73%

Én meg azt látom ahogy mászkálok a strandon, h mindig odatéved a lányok tekintete. Néha még mosolyognak is rám utána egyet.

Bilibe lóg a kezed, ébredj fel.

2021. júl. 6. 15:40
 26/38 anonim ***** válasza:
14%

egy nő nem a cerkától fog vonzódni

hA CSAK NEM TÉNYLEG AKKORA NAGY, HOGY BOXERBEN IS DURÁN LÁTSZIK, HOGY EGY FALTÖRŐ KOS VAN OTT, NA AZ TÉNYLEG TEKINTETMÁGNES.

2021. júl. 6. 15:41
 27/38 A kérdező kommentje:
A herék mérete számít amúgy?
2021. júl. 6. 15:45
 28/38 anonim ***** válasza:
91%
Nem tartom gáznak a fecske alsót, de nem szoktam a csomagot nézegetni, és kínosan érzem magam, ha azt érzem, valaki direkt odatolja, pl. annyira vékony anyagú. Lehet, hogy prűd vagyok meg nebáncsvirág, de ez van.
 29/38 anonim ***** válasza:
81%
Valószínűleg megnézném, de nem azért, mert tetszik. Olyan, mint egy durva autóbaleset. Nem tudod levenni róla a szemed, hiába akarod. Nem lenne nyerő nálam az ilyesmi. Kifejezetten jobban tetszik a bővebb fazon.
 30/38 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Szerintem egy ilyen megjelenés, főleg ott lent eléggé figyelemfelkeltő a nők számára is. Aki azt mondja, hogy nem, azt vagy nem a férfiak érdeklik, vagy csak hazudik, vagy asszex.

2021. júl. 6. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!