Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti strandon jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti strandon jobban megnéztek egy fecskés pasit? Szeretitek lecsekkolni a csomagot?

Figyelt kérdés
Most hagyjuk, h égő meg ilyenek, az igazat írjátok.
2021. júl. 6. 14:01
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
90%
Igen megnezném, de csak azért mert nagyon ciki egy fecske.. Valószínűleg ezért mosolyognak, mert nevetséges
2021. júl. 6. 14:37
 12/38 anonim ***** válasza:
86%

Sokan sokfélék vagyunk. Vannak lányok, akik azt tartják különlegesnek, ha hüllővé tetováltatod magad, vagy szakállas nőnek öltözöl.

De azért kijelenthetjük, hogy ezekkel elég erősen csökkented az esélyeidet, ráadásul míg az említett két példa valamit kifejez a valódi személyiségből, a zokniszandál vagy a fecske csak azt, hogy még ennyi idősen is anyád vagy nagyanyád öltöztet és életedben nem vettél még magadnak ruhát és valószínűleg a méreteidet sem tudod, esetleg enyhén autista vagy és ezt szoktad meg.

2021. júl. 6. 14:38
 13/38 anonim ***** válasza:
92%

Úgy a sor végefelé van a "csomag" azok között a dolgok között, amiket külsőre megnézek egy férfin (nem pasin).

Hidegen hagy az is, hogy milyen fürdőgatya van rajta. Kivétel, ha tanga: mert akkor úgy gondolom, hogy valószínűleg meleg. De olyat meg szinte senki nem hord.

2021. júl. 6. 14:39
 14/38 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a rendes alsónadrág forma (nem tudom a rendes megnevezést) jobban bejön, sőt..
2021. júl. 6. 14:42
 15/38 A kérdező kommentje:
Rendben, a rövidgatya legalább eltakarja a kis fütyköst.
2021. júl. 6. 14:48
 16/38 anonim ***** válasza:
94%

Calvin Klein modelleken jól áll, de az életben alig vannak olyan férfiak.

Egyébként nő vagyok, nagyok a melleim, és más hetero nők szeme is néha a dekoltázsomra téved. Nem jelent semmit.

2021. júl. 6. 14:49
 17/38 A kérdező kommentje:
Csak abból indultam ki, hogy mi mindig megnézzük, ha kint vannak a formás (nem lógó) cicik, vagy a tevepata egy csinos lányon.
2021. júl. 6. 14:49
 18/38 A kérdező kommentje:
16-os nem jelent semmit? Ha csinos is vagy a nagy melledhez, akkor azt jelenti, h mindegyik pasi megdugna. Ezt jelenti.
2021. júl. 6. 14:50
 19/38 anonim ***** válasza:
94%
Hetero nőkről beszéltem, olvasd már el rendesen.
2021. júl. 6. 14:52
 20/38 anonim ***** válasza:
94%
Mellesleg: pasi megdugna, wow, ez a nap szenzációja!
2021. júl. 6. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!