Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok társat ? 35 F
35 éves férfi vagyok, budapesti. Komoly kapcsolatot szeretnék és családot. Miért van az, hogy nem találok korombeli nőt?
A korombeli az a 28-35 közötti korosztály lenne.
Aki érdeklődik már 40 körüli, és én úgy érzem, nem passzolunk.
Mit gondoltok? Kikre mennek rá a 28-35 közöttiek?
Sportos, izmos, inges vagyok, sportosan elegáns. 184 magas vagyok tehát nem túl magas, de nem is túl alacsony. Hasam minimális.
Ennyire gáz lennék?
Csak az történik veled is, ami másokkal. A 28-35 éves nők már vagy kapcsolatban vannak vagy házasok. Vagy vannak 35 körüliek akik meg elváltak és van gyerekük. Szóval eléggé leszűkül nálad a kör. Sokan meg jól elvannak szingliként is, van aki gyereket sem akar.
Te most párkeresés szempontjából pont "nehéz korban vagy". Persze az nem azt jelenti, hogy ne találhatnál magadnak egy rendes csajt.
Ronda vagy 99% eséllyel. Magasságod jó, a tested is lehet, hogy az, de valószínűleg arcra nem vagy egy főnyeremény.
Illetve valóban ez egy szar kor a párkereséshez, hiszen ilyenkorra már a többség házas, vagy hosszú távú kapcsolatban él, jön az első gyerek (valakinél már a 2-3. akár), összeköltözés stb. Nagyjából pár év és a válások is megindulnak, szóval azért csak a 40-es korosztálynak lennél jó. A fiatalabbak meg ugye még nem akarnak megállapodni, hosszabb távon elköteleződni, illetve hozzájuk már túl öreg is vagy.
34-38 éves nő lenne neked ideális. Gondolom a saját ingatlan, autó , átlag 500 nettó ezer kereset megvan. Az alatt senkivel nem lehet családalapitasba kezdeni!
Egy egeszalakos képet mutathatsz nekünk! Arc nem kell rá.
Szerintem az, hogy pár évvel fiatalabb nőt keresek bele kellene , hogy férjen.
Van egy 2 szobás lakásom, és alkalmazott vagyok. Nem vagyok gazdag, de végzem a dolgom.
Arcra sem vagyok csúnya.
Talán a nehéz kor amit itt fentebb írtak viszont igaz lehet, hiszen úgy látom ez a korosztály már tényleg elkelt. Kapcsolatban vannak, és így nincs esélyem.
Valóban nagyon nehéz ez a kor párkeresés szempontjából. 26 vagyok, de én is alig ismerek szinglit. Aki az, az általában gyerekkel szingli, és ugye nem mindenkinek fér bele, hogy a másik félnek már gyereke legyen.
Hogyan alakultak az előző éveid? Volt hosszú kapcsolatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!