Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,ha csak extrém nagy,hatalmas nők vonzanak /180-220 kg/,és sehol nem találok ekkora társat?
Itt biztos nem, mert évek óta rendszeresen kiírod, de úgy látszik hiába.
Nálad szinte tényleg húspiac, azaz zsírpiac van. 220? Maradhat!
Talán pszichológushoz kéne járnod, hogy kezeljen ki.
Nem kell pszichológushoz járnom.Az ízlésemet,vonzalmamat nem tudja megváltoztatni.Szeretem az ekkora nőket,s ez nem is fog megváltozni.
Itt nem kezdem el bizonygatni,hogy teljesen normális férfi vagyok. Az tény,hogy az ízlésem nem szokványos.
Értem amit írtál.Volt egy 192 kg-os kedvesem.Így ismertem meg.Alig evett hormonális betegsége volt, nem tudott lefogyni.Örült,hogy van mellette egy férfi,aki így szereti.
Segítettem mindenben,amire szüksége volt.Sajnos kiköltözött Angliába.
Azóta keresek ekkora társat,sikertelenül.
Hát ezek szerint nem csak beteg vagy, de nem is vagy vonzó pasas, vagy elviselhetetlen, vagy esetleg egy troll vagy
Akárhogy nézzük egy szánalmas alak
Sok segítséget ne várj, mert ki akar egy taszító degenerált párja lenni szerinted?
Ha ez az ízlésed legyen ez, de szerinted amúgy ki kíváncsi erre újra és újra?
Jól láthatóan senki
Gyorséttermek, kajáldák, zsírbüfék környékén keresgélnék.
Figyeld a hegyeket, amelyik megmozdul az valszeg organikus, pont olyan amilyet keresel.
Esetleg aggathatsz magadra, szallonát vagy kolbászt is csalétekként. Ilyenkor fennáll a veszélye, hogy egy óvatlan pillanatban felfalnak élve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!