Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Extrém molett,150 kg+ nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém molett,150 kg+ nők mennyire találnak maguknak nehezen társat?

Figyelt kérdés
Olyan férfira gondolok,aki vonzónak találja az ilyen testalkatú nőket.

2021. jún. 24. 17:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen lányt ismerek, évek óta nem talál senkit. Gyereket szeretne, már spermabankban gondolkodik, de onnan is el fogják hajtani az extrém elhízás miatt. Fogyás számára nem opció, úgy tesz mintha ez a probléma nem létezne. Neki fogyás után plasztika is kellene a lógó bőr miatt. Egyébként aranyos lány, sajnálom szegényt.
2021. jún. 24. 17:18
 2/15 A kérdező kommentje:
Hol próbálkozik társkereséssel?
2021. jún. 24. 17:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Tinderen biztos, többit nem tudom.
2021. jún. 24. 17:29
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

Ez már nem molett, hanem erősen elhízott, ami egy betegség, le kellene fogyni.

Én nem hiszem, hogy van férfi, akinek ez tetszene.

2021. jún. 24. 17:33
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

Ismertem ilyen fiatal csajt, meg is lepődem, hogy dugó pajtit mennyire könnyen talál magának, szóval sok férfi van, akinek bejön, de legalábbis nem mond nemet.

Az másik kérdés, hogy ennél többet mennyire könnyen talál.

És persze az is, hogy ő mennyire bevállalós, mert azért a partnerei nagy része bőven vállalható volt, de nem a 190 centis, izmos, nők kedvence típusból válogatott

2021. jún. 24. 17:34
 6/15 A kérdező kommentje:

Pedig van.Nekem például csak az ilyen alkatú nők tetszenek.

S nem vagyok vele egyedül.

2021. jún. 24. 17:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg lefogyni?
2021. jún. 24. 18:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
ez tök érdekes, betegség miatt híztam el, kb 110-120kg lehettem, konkrétan tök sokan leszólítottak az utcán, pedig tényleg szinte malac arcom volt. Most 90kg alatt vagyok, nem lóg a bőröm, még mindig fogyok, mert szerintem az elhízottság az nem normális és nem csak esztétika miatt. Most kb negyed annyian szólítanak le, oké most tetovált vagyok, de hihetetlen :D Szóval szerintem nagyon sok pasinak bejön ez a súly. Vagy úgy vannak vele, hogy mivel kövér úgysem kell senkinek, nem tudom.
2021. jún. 24. 18:15
 9/15 anonim ***** válasza:
48%

Van egy jászsági barátnőm, neki volt egy alacsony, 140 kilós barátnője aki januárban meghalt covidban... 40 éves volt. Élete első kapcsolatában élt, olyan egy-másfél éve. A pasi is 40 körüli volt, de olyan igazi, koránál jóval idősebbnek tűnő falusi jómunkásember, enyhe túlsúllyal. Szóval óvatosan a kövérséggel, nem vicc.

Én mindig sovány vagy nőiesebb alakú voltam, 175 cm 55-70 kiló körül mozgott a súlyom, kétszer híztam meg életemben, egyszer asszem 80-ra, lefogytam a nagy részét, aztán majdnem 90-re de ez még nem veszélyes az én magasságomhoz (már rég lefogytam, nem hízok meg újra az szent).

2021. jún. 24. 18:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 60 kilós voltam, szintén betegség miatti rossz életmód miatt híztam meg drasztikusan. És az a vicc, hogy 140 kilósan találtam meg a férjem.

Mondjuk ő támogatott a fogyásban, mert sajnos ez az extra túlsúly tényleg nem egészséges. Nekem meg hosszútávú terveim vannak.

2021. jún. 24. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!