Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrém molett,150 kg+ nők mennyire találnak maguknak nehezen társat?
Ez már nem molett, hanem erősen elhízott, ami egy betegség, le kellene fogyni.
Én nem hiszem, hogy van férfi, akinek ez tetszene.
Ismertem ilyen fiatal csajt, meg is lepődem, hogy dugó pajtit mennyire könnyen talál magának, szóval sok férfi van, akinek bejön, de legalábbis nem mond nemet.
Az másik kérdés, hogy ennél többet mennyire könnyen talál.
És persze az is, hogy ő mennyire bevállalós, mert azért a partnerei nagy része bőven vállalható volt, de nem a 190 centis, izmos, nők kedvence típusból válogatott
Pedig van.Nekem például csak az ilyen alkatú nők tetszenek.
S nem vagyok vele egyedül.
Van egy jászsági barátnőm, neki volt egy alacsony, 140 kilós barátnője aki januárban meghalt covidban... 40 éves volt. Élete első kapcsolatában élt, olyan egy-másfél éve. A pasi is 40 körüli volt, de olyan igazi, koránál jóval idősebbnek tűnő falusi jómunkásember, enyhe túlsúllyal. Szóval óvatosan a kövérséggel, nem vicc.
Én mindig sovány vagy nőiesebb alakú voltam, 175 cm 55-70 kiló körül mozgott a súlyom, kétszer híztam meg életemben, egyszer asszem 80-ra, lefogytam a nagy részét, aztán majdnem 90-re de ez még nem veszélyes az én magasságomhoz (már rég lefogytam, nem hízok meg újra az szent).
Én 60 kilós voltam, szintén betegség miatti rossz életmód miatt híztam meg drasztikusan. És az a vicc, hogy 140 kilósan találtam meg a férjem.
Mondjuk ő támogatott a fogyásban, mert sajnos ez az extra túlsúly tényleg nem egészséges. Nekem meg hosszútávú terveim vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!