Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Extrém molett,150 kg+ nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém molett,150 kg+ nők mennyire találnak maguknak nehezen társat?

Figyelt kérdés
Olyan férfira gondolok,aki vonzónak találja az ilyen testalkatú nőket.

2021. jún. 24. 17:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már sok, ilyen súllyal mozogni se nagyon tud, kevésbé lehet aktív. Főleg így nyári melegben. Egy ülésbe, székbe is beszorulhat, ha olyan alkat, vagy csak simán nem bírja el. Munkahelyen, társkeresőn nézz szét. Igény biztos van, engem is simán megbámulnak, leszólítanak 100kilósan is, legjobban viszont 85-90 kilósan éreztem magam. Még egy plussz legalább 50-60-80kgt nem tudnék magamon elképzelni, biztos hátráltatna a mindennapokban.
2021. jún. 25. 06:29
 12/15 anonim ***** válasza:

10-es.

És hogy haladsz? Mennyit sikerült leadnod eddig?

Bocsi a kérdésért tényleg érdekel :)

2021. jún. 25. 11:32
 13/15 A kérdező kommentje:

Biztos nem egészséges +60-80 kg felesleg,bár volt olyan kedvesem,akin 110 kg volt pluszban,és egészséges volt.

Kevés szó esik a dohányosokról,alkoholistákról,egész nap netezőkről,akik egészségtelenebbek lehetnek a kövér nőknél.

Persze én elfogult vagyok a kövér nőkkel....

2021. jún. 25. 16:44
 14/15 anonim ***** válasza:

140-ről lementem 92-re, de ugye baba miatt, most diéta ki lett lőve.

Ha megvan a gyerek akkor a cél 60-70 kiló között.

2021. jún. 26. 18:04
 15/15 anonim ***** válasza:

"bár volt olyan kedvesem,akin 110 kg volt pluszban,és egészséges volt"

Sok ember gondolja magáról, hogy egészséges a drasztikus elhízás dacára is (nem csak nők, férfiak is)

Aztán egy nap jön az anyatermészet, és benyújtja a számlát. Nyilván nem nehéz 20-30 között egészségesnek lenni, az ember abban a korban jellemzően büntetlenül terhelheti a szerveztét, legyen szó elhízásról, éjszakázásról, piáról, bármiről.

A kérdés az, hogy 40-50 évesen mi lesz vele (nekem pl a családban elég sok ilyen "130+ kilós férfi vagyok, és makk egészséges" rokon halt meg 40-45 évesen szívelégtelenségben, van aki nem halt meg, csak a térdei felmondták a szolgálatot a plus súly miatt, most kb 5 méter per óra sebességgel tud vánszorogni.

2021. jún. 26. 20:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!