Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrém molett,150 kg+ nők mennyire találnak maguknak nehezen társat?
10-es.
És hogy haladsz? Mennyit sikerült leadnod eddig?
Bocsi a kérdésért tényleg érdekel :)
Biztos nem egészséges +60-80 kg felesleg,bár volt olyan kedvesem,akin 110 kg volt pluszban,és egészséges volt.
Kevés szó esik a dohányosokról,alkoholistákról,egész nap netezőkről,akik egészségtelenebbek lehetnek a kövér nőknél.
Persze én elfogult vagyok a kövér nőkkel....
140-ről lementem 92-re, de ugye baba miatt, most diéta ki lett lőve.
Ha megvan a gyerek akkor a cél 60-70 kiló között.
"bár volt olyan kedvesem,akin 110 kg volt pluszban,és egészséges volt"
Sok ember gondolja magáról, hogy egészséges a drasztikus elhízás dacára is (nem csak nők, férfiak is)
Aztán egy nap jön az anyatermészet, és benyújtja a számlát. Nyilván nem nehéz 20-30 között egészségesnek lenni, az ember abban a korban jellemzően büntetlenül terhelheti a szerveztét, legyen szó elhízásról, éjszakázásról, piáról, bármiről.
A kérdés az, hogy 40-50 évesen mi lesz vele (nekem pl a családban elég sok ilyen "130+ kilós férfi vagyok, és makk egészséges" rokon halt meg 40-45 évesen szívelégtelenségben, van aki nem halt meg, csak a térdei felmondták a szolgálatot a plus súly miatt, most kb 5 méter per óra sebességgel tud vánszorogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!