Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,ha csak extrém nagy,hatalmas nők vonzanak /180-220 kg/,és sehol nem találok ekkora társat?
Figyelt kérdés
A legtöbb társkeresőn max.150 kg-os nők vannak.Tudom furcsa,de nekem ők kicsik.Hol találhatok extrém nagy nőt? Ilyen az ízlésem......2021. aug. 12. 16:57
11/17 anonim válasza:
"Ilyenkor fennáll a veszélye, hogy egy óvatlan pillanatban felfalnak élve."
Mint az imádkozó sáskák
De a kérdező a hülye aki főétel szeretne lenni egy ilyen lakomán
Nem is a kövéreket akartam bántani, mert van azoknak elég bajuk, de ez már beteges amit a kérdező előad
12/17 A kérdező kommentje:
Vicces ember sok van,segítő szándékú kevés.Sajnos.....
2021. aug. 12. 18:55
13/17 anonim válasza:
12. De mit segíthetnénk? Egyikünk sem ismer ekkora nőt, és akkor sem biztos, hogy akarna veled találkozni.
Ha ennyire ez a vágyad, akkor tényleg menjél Amerikába, vagy invitálj onnan valakit ide.
14/17 anonim válasza:
"Sajnos" kevesen képesek felhízni akkorára, nem mindenki hízékony és aki még az is van h beáll a súly és nem megy feljebb..szerintem egy 100 kilós is nagy de még lehet formás és mozgékony..egyébként nem csak a test van egy nőben értékelhető, a lélek fontosabb..
15/17 anonim válasza:
Ismetek egy 150 kiló(vagy több) körüli lányt nagyon édes amúgy, humoros, kedvelem, ápolónő..szerintem van párja,de ő is kicsi lenne..azért hiába vagyunk elhízott ország még sincsenek 150 kilósak sokan..
16/17 A kérdező kommentje:
Nem biztos,hogy kicsi lenne.Nem mérleggel megyek randira.....
De ha választanom kell egy 150 és egy 200 kg-os nő között,az utóbbit választanám.
2021. aug. 12. 21:10
17/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!