Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok egy hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy hozzám illő társat?

Figyelt kérdés
Kicsit hosszú lesz, de próbálom leírni. 20 éves lány vagyok, eddig nem volt még kapcsolatom mivel a tanulmányaimmal jobban elvoltam foglalva, most viszont az utóbbi időkben kezdtem el ismerkedni, nem kell letámadni nem vagyok az a nyomulós sosem voltam sőt idő kell míg feloldódom, de próbálok nyitott lenni, társkereső katasztrófa inkább nem is szeretnék véleményt nyilvánítani róla. Egyéni munkában dolgozom tehát itt kizáró tényező az ismerkedés. Másik dolog sokan nondják hogy"jajj a nőknek csak a pénz meg a kinézet számít". Be kell valjam nem. De nagyon sok férfi meg csak alkalmi partnert keres,és ez a gond hogy aki meg komolyan az nem találja mert az oldalak is tele vannak ilyen majmokkal akik minden áron azt akarná még akkor is mikor elmondja a személy hogy komolyat keres.Meg a lenéző emberekről nem is beszélve dohányzol? Nem ja akkor szia. Szűz vagy? Igen. Oh tényleg?na mindegy Szia"típusú emberek akikkel már herótja van az embernek konkrétan.Azért elkéne gondolkodni milyen világ is ez lenézni valakit azért mert mondjuk még szűz xy évesen hát mit mondjak azért durva.. Számomra a pénz nem számít, viszont a kinézet valamennyire igen és ezt be lehet vallani hogy nagyon sok embernek igen, mert senki nem jönne össze egy igénytelen valakivel. Nem azt mondom hogy top alkat legyen de legalább saját magára legyen igényes ha legalább énis adok magamra. És nem rinyálni vagyok itt mielőtt valaki betámadna. Hanem hogy más is így nehezen talál társat?
2021. szept. 17. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szép értékrendet fogalmaztál meg, ami számomra is szimpatikus. Ennyi alapján csodálkozom, hogy nem találsz hozzád illő társat, bár tény, hogy kifordult magából a világ. Én is nehezen találok huszonéves férfiként. De annak egyéb okai is lehetnek. :D
2021. szept. 17. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

A párkeresést tudatosan megölték a nagytőkések

- Egy magányos ember az esetek nagy részében a fogyasztásban leli örömét, ami pörgeti a piacot

- Magányos embernek nincs meg a párkapcsolat/család jelentette szociális háló, gyengébb a nagytőke ellen

2021. szept. 17. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan így érzek én is, annyival megfűszerezve, hogyha picit is úgy tűnik, kezd alakulni valami, sosem az én hibám, én szuper vagyok és megszakad a szíve, de az élete nem abban a fázisban van, amibe egy komolyabb kapcsolat helyet kaphatna. Ha élből el vagyok utasítva, talán nem alakul ki semmilyen érzelem, viszont akkor meg az van, hogy még esélyt sem kaptam. Nem tudom, melyik a rosszabb, mindkettőből kaptam már, normális párkapcsolatom viszont nekem sem volt még, jó lenne végre egy normális lányt találni, de úgy tűnik, túl nagy igényeink vannak :(

22F

2021. szept. 17. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jah, manapság elég kevesen találnak társat maguknak. De ne csüggedj, a leírtak alapján tök normálisnak tűnsz, biztos találsz majd valakit. Amúgy úgy ahogy nagyon sok férfi csak alkalmi partnert keres, meg sokan válogatósak, sok olyan is van akit nem zavar ha cigizel/nem cigizel, vagy ha szűz vagy. Szóval hajrá, küldöm neked az erőt.

Ui ha gondolod szívesen megismernélek, nem sok magadfajta lánnyal hozott még össze az élet 😃

21f

2021. szept. 17. 16:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddigi válaszaitokat! Igen, sajnos manapság már egy komoly kapcsolatban is nehéz bízni, mert változik az ember.Amit az elején mondd az később el is válhat hogy nem is volt úgy sosem. Szóval nehéz dolgok ezek. A remény mindig van én bízok abban azért egyszer sikerül nektek is azt kívánom akinek eddig még nem, eljön az a személy aki amit más nem értékel ő fogja!
2021. szept. 17. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!