Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán soha sem találok senki olyat, aki hozzám való? 17/L
Én itt vagyok lassan 20 éves férfiként és nekem sincs senkim. Nagyon kevés lány tud megfogni. Na meg nekem is hiányoznak azok amiket felsoroltál. Nem érem be csak szexszel. Szóval van időd még neked is,nyugi!
Ha gondolod írj. :)
Én is ugyan igy vagyok, napi szinten jön a sírhatnék érzés, a magány, az a rettenetes érzés hogy még oda se tudok bujni valakihez PL tévézés közbe meg ilyenek.. Ugyan ezt mondják nekem is, csak én fiu vagyok. De képtelen vagyok olyan szinten nyitott lenni hogy bulizzak meg ilyenek, mert egyszerűen undorok az olyan dolgoktól hogy buli.. Nyitott vagyok, de ha találok is valakit az vagy messze van vagy már van egy fiu aki észrevette hogy nem a külső a fontos..Introvertált lettem én is, hasonló lányt is keresek aki nem a közösségbe nyomul, de sajnos ugyan ugy zárkózottak vagyunk és nincs annyi esélyünk mint azoknak akik a közösségbe nyomulnak.. De legalább mi nem kapkodjuk el egymás elől más társát, ez az ami jó benne.. De ezt a magányt nem tudom elviselni, igy nem szeretném megélni a kövektező születésnapomat sem. Ezért csináltam csoportot, bár még nem találtam embereket.. ÉS NE VÁLTOZZ MEG! Ez vagy TE legyél ÖNMAGAD! Igy fogadjon el valaki mert ezek vagyunk MI és nem kell beilleszkednünk SEHOVA hogy szerethetőek legyünk! nektek amúgy is könnyebb a tökös fiuk rátok irnak, én rám mégis mikor irna egy lány is? Na ugye.. Sok sikert nektek!
18f
Ha nem lenne barátnőm, most minden jányra ráírnèk 16 felett :D :D
Ezen nem kell úgy kétségbe esni, én is voltam úgy hogy nem volt épp barátnő, úgy éreztem nem lesz soha többet, nyilván fájt az előző barátnő, vagy barátnők miatt is sokminden.
De előbb utóbb úgyis lesz aki szeret :)
És felbecsülhetetlennè teszi azt az időt amit majd vele töltötök.
Ne féljetek ismerkedni ( persze minden vad idegennel ne egy eldugott helyen találkozzatok 🤔🤔😂😂😂😂 )
DE TÉNYLEG NE !
És ne hagyjátok kihasználni magatokat, sok szar ember él ezen a világon,
De előbb utóbb megfogjátok találni azt az egyet, akivel szép az élet :)
Kezdj el neten beszélgetni,
Nem kell az első pár sor után már intimebb dolgoktól beszélni, meg találkozóról, majd alakul szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!