Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Talán soha sem találok senki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán soha sem találok senki olyat, aki hozzám való? 17/L

Figyelt kérdés
17 lassan 18 éves lány vagyok. Elég introvertált lettem a tini éveim alatt. Pont akkor, amikor a kortársaim elkezdtek fiúzni és átestek egy-két dolgon. Sokan mondják, hogy több önbizalomra lenne szükségem és ha nagyon akarnám akkor lehetne barátom. Nem tudom, hogy valóban így van-e. Hogy valóban az én elvárásaim túl nagyok-e. Eddig nem is foglalkoztam nagyon ezzel, de mostanában mindennap csak erre gondolok. Hogy miért nincs valaki, akivel tudok trollkodni és hülyülni, sokat nevetni, beszélgetni, sétálni, fogni a kezét, megölelni, meg minden ilyen aranyos dolog, ami egy kapcsolattal jár. Nem szeretnék örökké egyedül maradni, de félek már soha sem leszek képes nyitni és ismerkedni. Így viszont egy fiút sem fogok érdekelni szerintem. Más is érezte már ezt? Ti hogy kezdtetek el megváltozni?

2019. okt. 10. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Ez nem az introvertáltságtól függ. ÚGyis bele lehet botlani valakibe:) Ha a Jóisten úgy akarja, akkor belébotlasz abba szal tehát, akivel találkoznod kell.
2019. okt. 11. 17:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, ez nem teljesen igaz. Belebotlani, introvertált vagyok én is hasonlítok a kérdezőre, igy alapból nem lehet összefutni valakivel élőbe mert nem járok el én sem, főleg nem buliba, akikkel élőbe lehet ismerkedni azok mulatnak stb, akik nem mellénk valóak szerintem. Sokkal sokkal nehezebb dolgunk van igy, főleg nekem, bár az tény hogy a lányoknak könnyebb mert rájuk írnak, de egy ILYEN fiúra mégis milyen lány írna például? Szerencsés aki miatt olyan kérdéseket írnak ki hogy hogy kell lány ként kezdeményezni, a hozzánk hasonló max álmodhat róla, ha például én írok valakire egy sziát sem kapok vissza soha, nem hogy elfogadást és szeretetet....
2019. okt. 11. 17:29
 13/14 anonim válasza:
100%
#8 Nagyon régi ez a kérdés meg a válaszok is, de te most miből szűrted le, hogy az előtted lévő a külsőre megy? Hogy azt írta "külső-belső vonzalom". Szinte biztos vagyok, hogy ha te a legtöbb ocsmány ronda lányra ráírnál, akkor lenne barátnőd. Nem rosszból mondom tényleg, de szerintem mindenkinek fontos, hogy a másik azért külsőleg is vonzó legyen számára. Hogy tudnál úgy csak akar hozzáérni a másikhoz, hogy ő teljesen ronda a szemedben? Na ugye, hogy sehogy. De ez megváltoztatható, ha törődsz saját magaddal, a külsőddel, akkor ha nem is lesz belőled egy női/férfi modell, de nem leszel csúnya. (ne haragudjon senki, de elképzelem, hogy most azért leszek lepontozva, hogy nem ignorálom a csúnya jelenség létezését; de igen, van, viszont többnyire meg lehet változtatni, na meg nyilván nem tetszhet mindenki mindenkinek, de ez már más kérdés, nem a csúnyaság kérdése)
2023. ápr. 15. 18:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett azóta, kedves kérdező?
2023. ápr. 20. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!