Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve nem találok párt magamnak, más talál hónapokon belül másik társat, hogy van ez?
Ohh, eléggé benéztem a kérdést, most látom, hogy 5 éve vagy egyedül, valamiért 5 hónapot olvasott az agyam. Így már kevésbé tudok okosat írni sajnos, közhelyeket meg nem akarok puffogtatni. Mindenesetre kívánom, hogy találd meg az igazit.
#1 voltam
Szerintem ez azon is múlik, hogy ki mennyire igényes, kinek mennyire vannak elvei. Nem mindenkinek olyan a természete, hogy bárkivel kijöjjön.
Vannak kapcsolatfüggő emberek, akiknek mindegy csak legyen mellettük valaki.
Vannak akik érdekből vannak valakivel.
Én egy éve vagyok egyedül, de nem zavar. Már nem jövök össze akárkivel, csak azért, hogy megfeleljek a társadalmi elvárásoknak.
34/f
Mi ebben a furcsa nalam is 10evenkent lesz valami
Aki csoro az nem kompatibilis a mai nöknel
A 4-es vagyok!
Fölösleges a csóróságot idekeverni. Én egyáltalán nem vagyok csóró. Viszont rengeteg nálam csóróbb faszit látok akinek mindig van nője!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!