Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktatok gyanakodni ha a párotoknak új nő ismerőse lesz facebookon? Mennyire bíztok meg a párotokban? Mik azok a jelek amikből elkezdenétek bizalmatlanok lenni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 15:56
11/18 anonim válasza:
Es honnan tudod, hogy uj ismerose lett? A FB mar reg nem mutatja.
Talan nem kene nezegetned, megkonnyitened a sajat eleted es idegrendszered.
12/18 anonim válasza:
Megáll az ész, hogy ilyenekre van időtök
13/18 anonim válasza:
Nem, fogalmam sincs kik a facebook ismerősei, pláne nem, hogy ki az új. Megbízom benne, mert miért ne tenném. Úgy gondolom nincs is értelme máshogy a kapcsolatnak. Ha feltűnően sokat beszélne mással, amikor velem van, azért megkérdezném ki az. Zavar, ha a közös időtöltést állandóan megzavarja a mobilozás.
14/18 anonim válasza:
Fogalmam sincs kik az ismerősei, főleg kik az ujak, és egyáltalán nem is érdekel. Csak a közöseket tudom, azt is csak kb. Meg is őrülnék ha ilyeneken rágódnék.
15/18 anonim válasza:
Én maximálisan bízom benne. És nem tartom számon az ismerőseit, tehát nem tűnne fel. Sőt, még női barátai is vannak, wow.
16/18 anonim válasza:
A párom biszex. Ha én lennék ennyire bizalmatlan felé, akkor bizony bajban lennék :D
17/18 anonim válasza:
A Facebúkon kereszetül még senki nem dugott. Ha meg ismerkedik vagy nője van, csak nem olyan idióta hogy facén felveszi :D
18/18 anonim válasza:
Eleve nem kapok értesítést hogy új ismerőse lett, szóval nem reális hogy különösebben feltűnne.
De ha fel is tűnne, ebben még semmi nincs. Én is ismerek meg férfiakat pl. a munkám kapcsán, vannak akikkel ismerősök is leszünk a face-en. Az én fejemben ez egy tökéletesen normális dolognak számít, semmit nem látok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!