Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év korkülönbséggel meddig fog tartani?
Nem rólam van szó.
Hanem a baratnőmről. Barátnőm annyi idős mint én 20, osztálytársam volt. Lett egy 39 éves férfi az életében. A szülei, barátai, én is és még jó pár ember próbálta elmagyarázni neki, hogy ez így nem normális és csak kihasználja. De nem érti meg. Mintha átfutna az agyán az információ. Pedig mindenki jót akar neki.
A barátnőm nem bízik a férfiban, mindig kételkedik benne, hogy mikor csalhatja meg. A férfi szintén nem bízik benne, állítólag régen nagy Casanova volt. Barátnőm annyit mondott tegnap, hogy már tervezik hogy örökbefogadnak egy kiskutyát, a férfi állandóan azt akarja hogy költözzön hozzá, elakarja venni feleségül és gyereket akar. Mindig ezen vitatkoznak mert barátnőm ezeket nem akarja.
A férfi mindig hazudik neki, átveri. Én már nem beszélek a barátnőmmel, mert azt mondta jól érzi magát vele és lehet az egzisztenciája tetszik neki benne. Közben mellette egy 22 éves sráccal is írogat, találkozgat is, mint kiderült a srác is mondta hogy biztos csak kihasználja.
Ti megértetnétek vele hogy hagyja, vagy néznétek ahogy majd egy hatalmasat csalódik?
Az a baj, hogy a barátnőmmel azt nem tudom megértetni hogy a férfi kihasznalja a fiatalsága miatt.
Mindig azzal jön, hogy akkor miért vannak már fél éve együtt
Biztos lesz ilyen, meg olyan példa is, meg olyan komment is, hogy ne avatkozz bele.
Egy volt osztálytársnőm pont ilyen felállásban volt, a fickó szinte rögtön felcsinálta, lett gyerek, de 10 év múlva elváltak. Azt, hogy ez így lesz, mindenki sejtette rajta kívül.
Elmondtad Neki a véleményedet, elmondták a családtagjai, és mindenki, aki körülötte van ,ezt írtad.
Valahol Neki is kell látni,hogy mennyire működik vagy nem működik a kapcsolat, vannak-e közös terveik,a lényeges kérdésekben mennyire gondolkodnak azonosan.
Én a helyedben nem ragoznám ezt tovább, egy szót nem ejtenék Neki erről a jövőben. De nem számolnám fel a barátságot azért mert nem hallgat Rád.Az élet majd eldönti,hiszen ahogy írod hiába mond bárki bármit, a barátnődnek kell mindent átélni.
Az is lehet,hogy összerázódnak és működik, de az is - és erre nagyobb esély van-,hogy egy idő után lecseng a kapcsolat és szakítanak.
De a jövőjük az Ő döntésük.
Ez a kapcsolat korkülönbség nélkül is elég vacaknak néz ki. Nem bíznak egymásban, eltérnek a céljaik stb. Ha egyidősek lennének sem jósolnék nekik sokat, de így....
Azonban ő döntése, nem szólhatsz bele.
6-s es mi van ha a 40 eves nonek lesznek testi problemai es mi van ha neki nem lesz igenye a szexkre. Egy 60 eves ferfi kevesbe oreg mint egy 40 eves no, mindketo az elete hanyatlo fazisaban jar de a no elorebb meg akkor is ha kronologiailag fiatalabb, nezd meg a 40 koruli noket, 90%-a lepukkant, elhizott, igenytelen, a 60 eves ferfiak koreben ez az arany alacsonyabb.
Most lehet lepontoz i.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!