Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év korkülönbséggel meddig fog tartani?
Nem rólam van szó.
Hanem a baratnőmről. Barátnőm annyi idős mint én 20, osztálytársam volt. Lett egy 39 éves férfi az életében. A szülei, barátai, én is és még jó pár ember próbálta elmagyarázni neki, hogy ez így nem normális és csak kihasználja. De nem érti meg. Mintha átfutna az agyán az információ. Pedig mindenki jót akar neki.
A barátnőm nem bízik a férfiban, mindig kételkedik benne, hogy mikor csalhatja meg. A férfi szintén nem bízik benne, állítólag régen nagy Casanova volt. Barátnőm annyit mondott tegnap, hogy már tervezik hogy örökbefogadnak egy kiskutyát, a férfi állandóan azt akarja hogy költözzön hozzá, elakarja venni feleségül és gyereket akar. Mindig ezen vitatkoznak mert barátnőm ezeket nem akarja.
A férfi mindig hazudik neki, átveri. Én már nem beszélek a barátnőmmel, mert azt mondta jól érzi magát vele és lehet az egzisztenciája tetszik neki benne. Közben mellette egy 22 éves sráccal is írogat, találkozgat is, mint kiderült a srác is mondta hogy biztos csak kihasználja.
Ti megértetnétek vele hogy hagyja, vagy néznétek ahogy majd egy hatalmasat csalódik?
#10 Te normális vagy? 43 éves vagyok és heti többször edzem, senki nem néz negyven fölöttinek. Csinos vagyok és két naponta van igényem a szexre. Egy hatvanas pasas hol hozná ezt a szintet? Még egy ötvenes sem, sőt, nagyon sok korombeli sem.
Az összes barátnőm (hasonló korúak) csinos, sportol, az egyik most szült babát.
Semmi baj az agyammal, ha kihúznád a fejed a sggedből akkor látnád amit írtam: a többi negyvenes nőismerősöm is köszöni jól van. Az osztálytalálkozón csak bámultam, milyen jól néz ki mindenki, sokan kisportolva, új hajszín, totál új stílus. A srácok közül kettő kivételével mindenki lerobbant, őszülő,pocakos apuka lett.
És igaz, amit feljebb írnak: ti hamarabb robbantok le, és korábban haltok meg. A hajatokat sem festitek és a ráncaitokkal sem kezdtek semmit. Egyáltalán nem látom azt a fene nagy különbséget amiről itt papolsz. De egy pszichológust azért keress fel, mert a minősíthetetlen stílusod alapján szükséged van dühkezelésre meg önkontroll fejlesztésre.
Eleve ott bukik a mutatvány, kérdező, hogy arról próbálod meggyőzni a barátnődet, hogy ki fogják használni. Ez butaság. A pasi nem fogja kihasználni a csajt, a lehető legőszintébben közeledik hozzá, és valószínűleg nem lát kettőig a szerelemtől. A tenyerén fogja hordozni!
A bajság nem is itt lesz, hanem ott, hogy 20 év már generációs korkülönbségnek számít, és amikor eloszlik a rózsaszín köd, a hétköznapok harcait nem fogják tudni együtt megvívni. Más a gondolkodásuk, más a világképük, még a zenei ízlésük is különböző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!