Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 év korkülönbséggel meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év korkülönbséggel meddig fog tartani?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó.

Hanem a baratnőmről. Barátnőm annyi idős mint én 20, osztálytársam volt. Lett egy 39 éves férfi az életében. A szülei, barátai, én is és még jó pár ember próbálta elmagyarázni neki, hogy ez így nem normális és csak kihasználja. De nem érti meg. Mintha átfutna az agyán az információ. Pedig mindenki jót akar neki.

A barátnőm nem bízik a férfiban, mindig kételkedik benne, hogy mikor csalhatja meg. A férfi szintén nem bízik benne, állítólag régen nagy Casanova volt. Barátnőm annyit mondott tegnap, hogy már tervezik hogy örökbefogadnak egy kiskutyát, a férfi állandóan azt akarja hogy költözzön hozzá, elakarja venni feleségül és gyereket akar. Mindig ezen vitatkoznak mert barátnőm ezeket nem akarja.

A férfi mindig hazudik neki, átveri. Én már nem beszélek a barátnőmmel, mert azt mondta jól érzi magát vele és lehet az egzisztenciája tetszik neki benne. Közben mellette egy 22 éves sráccal is írogat, találkozgat is, mint kiderült a srác is mondta hogy biztos csak kihasználja.

Ti megértetnétek vele hogy hagyja, vagy néznétek ahogy majd egy hatalmasat csalódik?

2020. máj. 14. 07:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

#10 Te normális vagy? 43 éves vagyok és heti többször edzem, senki nem néz negyven fölöttinek. Csinos vagyok és két naponta van igényem a szexre. Egy hatvanas pasas hol hozná ezt a szintet? Még egy ötvenes sem, sőt, nagyon sok korombeli sem.

Az összes barátnőm (hasonló korúak) csinos, sportol, az egyik most szült babát.

2020. máj. 14. 11:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#10: Azért egy 60 éves nagyobb eséllyel robban le, mint egy 40-es, pláne, ha férfi. A férfiak átlag életkora alacsonyabb, mint a nőké, nem véletlenül van országszerte több özvegy nő, mint özvegy férfi. Jó, nyilván nem lehet általánosítani, mert az egyén genetikájától, életmódjától stb. is sok függhet. Amelyik nő meg 40 körül lestrapáltnak néz ki, az önmagának köszönheti. Elismerem, hogy van, aki korábban kezd mondjuk ráncosodni, őszülni, mint mások, de azért alapjáratom egy 40-es nő nem nézhet ki boszorkányként.
2020. máj. 14. 12:02
 13/17 anonim ***** válasza:
11.-s te szerencsetlen hulye, az agyadra is sportolhatnal kicsit akkor talan menne a szovegertelmezes, de megertem hogy nem egyszeru. Nem azt irtam hogy mind hanem azt hogy tizbol kilenc, orulj neki hogy te az az egy vagy akire ez nem igaz, bar ahogy latom neked az agyaddal van baj
2020. máj. 14. 12:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Semmi baj az agyammal, ha kihúznád a fejed a sggedből akkor látnád amit írtam: a többi negyvenes nőismerősöm is köszöni jól van. Az osztálytalálkozón csak bámultam, milyen jól néz ki mindenki, sokan kisportolva, új hajszín, totál új stílus. A srácok közül kettő kivételével mindenki lerobbant, őszülő,pocakos apuka lett.

És igaz, amit feljebb írnak: ti hamarabb robbantok le, és korábban haltok meg. A hajatokat sem festitek és a ráncaitokkal sem kezdtek semmit. Egyáltalán nem látom azt a fene nagy különbséget amiről itt papolsz. De egy pszichológust azért keress fel, mert a minősíthetetlen stílusod alapján szükséged van dühkezelésre meg önkontroll fejlesztésre.

2020. máj. 14. 14:03
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
Ja, nincs minosithetetlen stilusom csak a noket nem tartom semmire ezert a stilus.
2020. máj. 14. 15:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy a korkülönbség és szinte más generáció, sok mindenben másképp látják a dolgokat ami természetes ekkora kor különbséggel. De sajnos nem sokat lehetel mert ha a férfi ellen beszélsz akkor csak rád fognak orrolni. Ha össze költöznek de nem házasodnak össze akkor már észre veszi a gondokat.
2020. máj. 15. 13:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Eleve ott bukik a mutatvány, kérdező, hogy arról próbálod meggyőzni a barátnődet, hogy ki fogják használni. Ez butaság. A pasi nem fogja kihasználni a csajt, a lehető legőszintébben közeledik hozzá, és valószínűleg nem lát kettőig a szerelemtől. A tenyerén fogja hordozni!

A bajság nem is itt lesz, hanem ott, hogy 20 év már generációs korkülönbségnek számít, és amikor eloszlik a rózsaszín köd, a hétköznapok harcait nem fogják tudni együtt megvívni. Más a gondolkodásuk, más a világképük, még a zenei ízlésük is különböző.

2020. máj. 19. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!