Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktatok gyanakodni ha a párotoknak új nő ismerőse lesz facebookon? Mennyire bíztok meg a párotokban? Mik azok a jelek amikből elkezdenétek bizalmatlanok lenni?
A megszokottol eltéro dolgokra gyanakszom csak.
Pl.párom folyamat a kiskutyájárol posztol mintha állatszereto lenne, (de nem az, a kutyáját is az anyja neveli gondozza meg náluk van ő meg átjár enni es akkormár megsimogatja az ebet es lő egy szelfit vele. Mert a nők szeretik az állatszerető ferfiakat alapon es facen ezzel akar bevágódni. Szánalmas de ilyen szánalom a legtöbb pasi)
Szoval az idiota posztjait altalában család barátok ismik like-olják.
Na amikor viszont idegen egyedulállo nő állt neki like olgatni a posztjait indult egy lavina..
Be akarta azt adni hogy ő nem tehet arrol ha idegen random őt like olja.
Aztán ahogy teltek a napok es elkezstek csőstől üzenetei jonni meg stb, teljesem véletlenul bukott ki hogy amugy társkeresőzik online a hátam mögött.
Szoval ha gyakori lett volna eleve hogy őt random nők like olgatják vagy gyakorta jelölgetik, fel se tűnt volna. De soha nem volt ilyen elotte.
Amugy exemről irtam.(4-es vagyok)
A mostani barátom hál isten közösségin mégcsak fent sincs
Ha szoronganék, nem lennék vele.
Mi értelme egy kapcsolatnak, ha nem bízol a párodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!