Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi már az elején tök bizalmatlan,egy kalap alá veszi az összes nőt, azzal érdemes bármit is kezdeni vagy jobban belemenni egy ismerkedésbe? Mire futhat ki a dolog?
Természetesen csak tökéletes párjelöltekkel kezdünk ki.
Hogy hogyan nem halt ki az emberiség mikor senki sem tökéletes az viszont máig rejtély.
Én nem ismerkednék olyan férfival, aki "egy kalap alá veszi az összes nőt", mivel én nem veszem egy kalap alá az összes férfit, a korábbi, férfiakkal kapcsolatos csalódásokból, esetenként rossz tapasztalatokból pedig nem az szűrtem le, hogy minden férfi bizalomra érdemtelen gyökér, hanem azt, hogy nekem mire érdemes még jobban figyelnem az ismerkedés során, mi az én mozgásterem és felelősségem abban, hogy időben észrevegyem az esetleges intő jeleket, és csak olyanhoz kerüljek közel érzelmileg és fizikailag, aki valóban érdemes a bizalomra.
El tudom fogadni, hogy ha valaki bizalmatlanná vált, megkeseredetté vált, óvatossá vált, félti magát egy újabb csalódástól, de én nem ilyen társra vágyom, és ha akarnék, sem tudnék sem a terapeutája lenni, sem helyette feldolgozni az eddigi érzelmi sérüléseit - ahogy én sem várom mástól, hogy helyettem dolgozzon ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!