Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jóképű férfiakkal mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jóképű férfiakkal mindig bizalmatlanok a nők? Hogy lehet ezt tompítani, bizalmat nyerni? Mit lehet mondani, tenni?

Figyelt kérdés

Az a "baj" külsőre jól nézek ki (jóképűbb, magas, mostanában sportos) és viszonylag sok csajnak tetszem meg első látásra is, ezt mondják és látom is. Belsőre viszont a gyerekkorom és neveltetésemből fakadóan alapvetően egy szerényebb, visszafogottabb srác voltam mindig, sőt régen bőven szorongós és gátlásos. Most mélyen nem mennék bele, de a szüleim nem tudták kimutatni soha a szeretetüket se felém, se egymás felé, nekik nincs semmi önbizalmuk és belém sem tápláltak semmit, sőt apám egy alkoholista segédmunkás és rengeteg erőmet lekötötte fiatal felnőttként, hogy én ne olyan legyek semmiben, mint ő és a gyerekkori sérüléseimből felépüljek. Ezekből és a lelki bajokból azért az utóbbi években kezdek kijönni, de sosem leszek macsó már. Viszont újabban sokkal beszédesebb, barátkozósabb vagyok, a szorongásaim, gátlásaim jó nagy részét úgy látom el tudtam hagyni.

26 évesen nincs sok kapcsolati tapasztalatom, két darab féléves kapcsolatom volt, illetve pár rövidebb dolog, de eléggé vágyom már egy párra. Ismerkedéskor aztán sok csajnál látom, hogy ilyeneket kérdezget, hogy "Neked ugye nincs barátnőd?" (mintha nem hinné el, hogy nincs), meg "Egy ilyen helyes srác hogy lehet egyedül?", vagy múltkor egy csaj azt mondta, hogy biztos tegnap is volt és holnap is lesz egy randim valaki mással (vele aznap volt), annyira kapós lehetek. Én elhiszem, hogyha normális családban növök fel, akkor lehet más ember lennék belül és egy csajozós nőcsábász lennék talán a sok extra önbizalomtól, de nekem ez jutott (amit nem bánok). De hogy lehet a nők felé bizalmat építeni, hogy ne ilyeneken gondolkodjanak? Vagy ezt olyan csajok mondják, akiket már vertek át bőven pasik? Mit lehet ezzel kezdeni?

2021. okt. 30. 19:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon jóképű férfiakkal én sem kezdtem soha. Hozzátok sok önbizalom kell, meg kedvem sincs harcolni a konkurenciával. Pedig állítólag én is elég jó nő vagyok, de így sem, mert nekem is problémám van az önbizalommal.
2021. okt. 30. 19:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy ezt olyan csajok mondják, akiket már vertek át bőven pasik?"

A ronda pasik is ugyanúgy át tudnak verni, meg is teszik. :DD

Egyébként én is ismerek jóképű, szingli férfiakat, de nekem is nehezemre esik elhinni, hogy egyedül vannak. Én biszexuális vagyok, és mindig rengeteg gyönyörű, vonzó csajszit látok. Nem túlzok, egy nap 10-20-at simán elhívnék randizni, annyira bejönnek. Férfiból kevesebbet látok, aki megmozgat. Sok köztük az igénytlelen, büdös stb. Ezáltal persze, hogy elsőre azt gondolnám, hogy a helyes férfiakról, akik mellé még személyiség terén is rendben vannak, le nem akadnak a nők. Pedig simán lehet az is, hogy valaki nem akar kapcsolatot, hiába lenne rá több jelentkező is.

2021. okt. 30. 19:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

2: Vagy csak nincs jelentkező, hisz nem mindenkinek ugyanazt jelenti a vonzó. Vagy ha a férfit megkörnyékezi 20 nem vonzó nő, akkor sincs előrébb.

Én nem vagyok vonzó férfi, de engem még dating appokon is csak azok jelöltek akik borzasztóan nem vonzóak számomra (100kg feletti, fogatlan, fogyatékos, egyéb hasonlók)

2021. okt. 30. 19:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem is jóképűnek tartanak a nők, sportolok is, mégsem tapasztaltam ezt egyik exemnél sem. A menyasszonyom sem nyomott ilyen szövegeket ismerkedéskor.

Nem lehet, hogy nem a megfelelő nőknél próbálkozol?

Nekem szinte azonnali off lett volna bármelyik ismerkedésemkor, ha a csaj ilyen megjegyzéseket tesz, hogy én biztos randizgatok mellette stb.

2021. okt. 30. 20:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

#3 Nem mindenkinek ugyanazt jelenti a vonzó, persze, de valljuk be, hogy vannak emberek, akik azért a többségnek nagyon is bejönnek.

Abban van persze igazság, hogy egyik jelentkező sem megfelelő. Így már én is jártm, hogy sokan próbálkoztak, de senkivel sem találtam a közös hangot. Viszont ne csak a dating appokat nézzük... Én még mindig azt gondolom, hogy ott azok találhatóak meg, akik máshol nagyon nem tudnak ismerkedni, vagy kétségbesettek/kapcsolatfüggők. Sajnos van olyan ismerősöm, aki egy bántalmazó kapcsolat után szakítva másnap már Tinderezett. Nem ítélem el, meg nem is az én dolgom - egyszerűen csak szomorúnak tartom.

2021. okt. 30. 20:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Bizalmat szimpátiával és közvetlenséggel tudsz eleinte nyerni. A szimpátia egyénfüggő, de a közvetlenséghez önbizalom és gyakorlat kell, illetve ahogy idősödsz és eleget kontaktálsz más emberrekkel rá fogsz jönni, hogy nyugodtan kimondhatod amit gondolsz, mert nem leszel tőle egy lépéssel sem hátrébb valójában. Tehát csajozz sokat, randizz sokat, ismerd ki a nőket, és ismerd meg magadat. Ha jól nézel ki, akkor lehetőséged is lesz erre bőven. Előtted a küzdés.
2021. okt. 30. 20:15
 7/13 A kérdező kommentje:

1. Mindenki mást ért nagyon jóképű alatt, pl. modell szépségű vagy a legkelendőbb (insta cica, pláza pitsa) csajoknak azért nagyon ritkán tetszettem. Vannak néhányan tőlem is jóképűbb (vagy talán belevalóbb és emiatt jobb pasinak tűnő) férfiak, akiket ismerek. De azért bőven kapok pozitív visszajelzéseket.

2. Nézd én sem jövök be minden nőnek, pl. nekem van egy ilyen kisfiús, fiatalos megjelenésem (arcvonásaim, hajam, stb.). Akinek a szakállas/szőrös/tetkós/férfias képű/kopasz, stb. pasik jönnek be, azoknak én már nem jövök be. És tegyük hozzá engem eddig az is nagyon bekorlátolt az életben, hogy szorongós, gátlásos voltam és ez a kisugárzás nem volt bejövős érthetően. Nem voltam beszédes, nem voltam egy nagyágyú a szociális érintkezésben. (Mert a kinézet ugye nem minden.) Most hogy ez mostanában elkezdett változni nyílnak ki előttem újabb kapuk az életben, ismerkedésben, amikről eddig nem is tudtam.

3. Mivel sokáig nem volt önbizalmam (most is épülőben), ezért nagyon sokszor el sem tudtam hinni, hogy bejövök ennek vagy annak a szép csajnak néha, akkor sem, ha felfalt a tekintetével, vagy ép ésszel tudtam biztos arra gondol "Miért nem jön már ide megszólítani ez a hülye?". Nehéz ezt talán elképzelni, de ebben éltem nagyon sokáig.

4. Ilyenkor arra gondolok néha, hogy a csajok esetleg bókolni akarnak (pl "Egy ilyen helyes srác hogy lehet egyedül?") vagy pedig ők maguk is önbizalomhiányosak vagy kapcsolatban sérültek és azért tesznek fel ilyen kérdéseket. Lehet te inkább szintén egészséges lelkületű, női önbizalommal rendelkező nőket fogtál ki főleg.

4-5.Simán lehet, hogy sokszor nem a megfelelő nőknél próbálkozom. Ezen gondolkoztam már, hogy mivel én is valamennyire még most is lelkileg sérült vagyok, talán könnyebben bevonzom a szintén valamiben sérült nőket. (Nem mindig, de gyakran.)

6. Értem, köszi! Mindig bennem van egy kis félelem, hogy a túl sok randizással, ismerkedéssel kiégetheti magát az ember, de gondolom ezt is lehet mértékkel csinálni. Próbálok esetleg figyelni, hogy azért ne kösse le ez sem túl sok időmet.

2021. okt. 30. 20:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Bro' a "az ilyen helyes pasinak hogy-hogy nincs barátnője" típusú kérdések, megjegyzések NEM bizalmatlanságot jelentenek, hanem egyfajta "női bók", mert mégsem illik azt mondani aztaaaaa de jóképű pasi vagy. Őszintén válaszolj rá, ne játszmázz, szimplán mond azt mert eddig még nem ismertél meg olyan lányt akivel úgy éreznéd egy húron pendültök és kész.
2021. okt. 30. 21:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem csak a kimondottan jóképűekkel bizalmatlanok a lányok, hanem majdnem mindenkivel. A bizalmat ki kell érdemelni és a szimpátia önmagában nem elég hozzá. Sőt, bizonyos srácok ki is használják ha azt érzik, hogy nagyon bejönnek egy lánynak, sokszor nem is becsülik meg annyira vagy hülyére is veszik az ismerkedés alatt, stb.

Egy-két ilyen negatív tapasztalat elég ahhoz, hogy óvatosabbak legyenek a lányok, a mi korosztályunkban azért sok embernek van ilyen negatív tapasztalása a másik nemmel szemben.

Amúgy a szebb vagy kicsivel átlagon felüli lányoknak is vannak hasonló tapasztalatai, legalábbis velem párszor már előfordult, hogy utólag tudtam meg, hogy egy srácnak nagyon tetszettem, de nem mutatta semmi jelét, mert biztos beképzelt, válogatós, barátságtalan stb. vagyok.

De esetedben az is lehet, hogy csak ilyen sután akarják a tudtodra adni a lányok, hogy bejössz nekik. :D

Illetve a kettő nem tárja ki egymást.

Ha idmerkedsz és komolyan érdekel valaki, mindenképp el kell nyerned a bizalmát, ami néha több időt vesz igénybe. Ahogy esetedben sem, úgy a lányoknál is sokan traumatizálódtak, sebekből gyógyulnak épp, csalódtak, még ha nem is látszik rajtuk. :)

25/L

2021. okt. 30. 21:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Dobj meg egy képpel :)
2021. okt. 30. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!