Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud mondani jó társkeresőket ami ingyenesek?
Nem viccelek, akár itt is esélyes, főleg ha lány vagy.
Amúgy Badoo talán
Szívküldis ismerkedésből lett esküvőn voltam pár éve. Előtte nem is hallottam róla.
Tinderen és Facebookon voltam, meg Bumble-on. Feltételezem, férfi vagy, a Tinderen a lányok nem nagyon írnak vissza, sok párjuk van, sok fiúval beszélgetnek. Meg, sokan vannak, akik 1-2 napig lelkesek, aztán ez alábbhagy. Nem, kor, km alapján tudsz keresni.
Facebookos társkereső talán annyiból jobb, hogy ugye egy helyen van a FB-alkalmazással, a Facebookot pedig azért már nem hanyagolják annyira, mint a Tindert. Talán kevesebb a kamuprofil. Plusz, tudsz szűrni a tinderes paramétereken kívül magasságra, dohányzásra, hobbikra, beszélt nyelvekre, iskolai végzettségre stb.
Én azt tapasztaltam, hogy a Tinderen talán csinosabb lányok vannak, de mit sem ér, ha még írogatni se lehet velük. Facebookon szerényebb a felhozatal, de valahogy normálisabb emberekkel hozott össze a sors. Végül, úgy néz ki, onnan lesz most valakim.
Bumble annyiban más, hogy ott a lányoknak kell élőször írni, ha nem ír, akkor szétváltok. Elég kevés a magyar, főleg külföldiek vannak.
Tinder és Bumble alapfunkció korlátozottak, az extrákért vagy korlátlan tartalmakért fizetni kell. A Facebook egyik legnagyobb előnye - a teljesen ingyenesség és korlátlan minden mellett - hogy ott látod arccal, névvel, teljes profillal, aki téged ,,jobbra húzott".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!