Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok, és már szeretnék egy barátnőt. Tudnátok mondani ilyen társkereső oldalakat?
A tinder, badoo annyira ingyenes, hogy ingyen lehet rá regisztrálni, de ha már levelet szeretnél írni valakinek, akkor már fizessél...
Élőben sajnos nem megy ez nekem. Szórakozóhelyeken, pedig csak egyéjszakás van. Még barátnőm se volt nem, hogy felszedjek egy csajt egy buliban :( meg ha olyan szórakozóhelyre mész ami tele van magyarral, bunkók az emberek. Olyan hely a jó, ahol rengeteg külföldi van, ők legalább kedvesek. Koncertre pedig sosem járok. Haveri körben pedig nem szeretnék (meg túl béna vagyok hozzá).
Élőben miért nemm megy?
Miért nem teszel ellene? Én is ilyen voltam, bár én 15-6 évesen, sok érdekes cikket olvastam és rovatokat, hogyan fejleszdd a kommunikációs készséget, 16 évesen teljesen elsajátítottam és annyira kiismerem az embereket, h nagyon sok barátom van és barátnőm is lehetne sok száz.
Ez nem egoizmus, felvágás, szerénykedés, csak mondom, hogy nagyon hasznos az ilyen cikkek elolvasása, magabiztosabban nekiállni a dolgoknak, és ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!