Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok mondani NORNALIS leszbikus tarskeresot?
Figyelt kérdés
Természetesen az sem baj ha fizetős :)2021. júl. 15. 20:52
1/7 A kérdező kommentje:
*Normálsi
2021. júl. 15. 20:53
2/7 anonim válasza:
Szerintem ugyanazok lesznek mint a heteroknak, Tinder, Badoo
3/7 A kérdező kommentje:
Ezek sajnos kilőve :/ próbáltam már
2021. júl. 15. 20:55
4/7 anonim válasza:
Tinder nekem bevalt meleg srackent, akkor sztem neked is lehet eselyed. Tarts egy kis szunetet, majd probald ujra. Mindig mas a kozonseg.
5/7 anonim válasza:
Hát, nem sok ötletem van...
Ezekre akárhányszor felregisztráltam azonnal likeolgattak a homo fiúk (hetero vagyok amúgy).
Próbáld még ki a Bumblee-t, ott ti lányok tudtok kezdeményezni.
Talán fészbukon keress egy magyar privát LMBTQ csoportot, ha az ismerőseid nem tudják akkor állítsd be hogy ne lássák ha belépsz.
Esküszöm most már én is kíváncsi lettem hogy van-e ilyen app :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!