Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Impotensként van értelme a társkeresésnek?
Figyelt kérdés
Csak gyógyszerrel van tartós merevedésem. Egy dobozban 8 darab tabletta van, és kb. fél évente járok urológiára, amikor felír az orvos egy dobozzal. Mivel kellemetlen a téma ezért csak ha az orvos eszébe jut akkor ír fel gyógyszert, én nem hozom szóba. Tehát fél évente 8 együttlét menne. Így van értelme ismerkedni?2022. márc. 31. 11:36
1/7 anonim válasza:
Ha kapcsolatban leszel majd összeszeded a bátorságodat és beszélsz az orvossal. Vagy keress aszexuálist. Én azt biztos nem fogadnám el kifogásnak, hogy jaj ciki erről az orvosommal beszélni...
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel, szörnyen gyenge kifogás. Egy töketlen faszival meg ki akarna összejönni?
3/7 anonim válasza:
Elég sok alternativ modja van egy nő kielegitesenek! Plusz rengeteg az asszexualis no
4/7 anonim válasza:
Volt ilyen párom, hihetetlen, mit volt képes tenni az ujjaival és a nyelvével. Szerintem sem előtte, sem utána nem voltam még olyan tökéletesen kielégítve, pedig az idő nagy részében csak játszadoztunk egymás testén mindenféle módon, alig volt ténylegesen szex.
Amúgy meg menj orvoshoz, nem a leendő partnered miatt, hanem magad miatt. Gondolom neked sem kellemes így élni.
5/7 anonim válasza:
Így is találhatsz partnert! Maximum napi rutin lesz a kinyalás.
6/7 anonim válasza:
Én nőként egy stabil, harmonikus kapcsolatban, ahol főként a közös jövő, hasonló értékrend dominál, el tudnám fogadni. Szerintem is az “egymással játszadozás” lehet olyan izgalmas, mint a tényleges szex. De ha valakit nagyon fogsz kívánni, szeretni, akkor teszel érte és elmész másik orvoshoz, stb.
7/7 anonim válasza:
igen én is ilyen vagyok de van cserébe egy pénzéhes puncica feleségem aki dugatja magát másokkal , amíg síelést oktatok és az éttermet viszem.
parmi82
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!