Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez most komoly hogy így megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly hogy így megy az ismerkedés manapság?

Figyelt kérdés

Hát nem is tudom hol kezdjem. Mind online, mind élőben, néha nem jutok szavakhoz.

Kb 5-10 perces beszélgetés után 10/10 férfi benyögi hogy mivel 1 órányira lakok tőle, töltsem nála az éjszakát és "természetesen" nem arra gondolt hogy legyen szex is. (Aha, persze.)

Aztán az összes meglepődik hogy ez nekem gyors.

Amikor kérem hogy meséljen magáról, hobbijairól, életéről akkor kapom az unott válaszokat meg hogy ő nem jó ebben.

Kb.mindenki komoly kapcsolatot keres de mindig ez történik.

Egyszerűen nem értem :( Így én nem tudok ismerkedni. Teljesen ki van fordulva magából a világ.

2022. márc. 25. 09:21
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Én másik oldalról azt látom, hogy ha érdeklődsz is, egy idő után kíhül a beszélgetés és randiig sem jut el a dolog. Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy nem vagyok a top kategória, meg lehet hogy én is egyszerűen csak rossz lányoknál próbálkoztam.
2022. márc. 28. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!